sergejkushnir | 6 Грудня 2011, о 12:02 |
---|---|
Користувач |
Та тут річ не тільки в поліфонії, в а і в допоміжні начинці топових апаратів які роблять іх потужними швидкодумаючими і оперативними Поліфонія на мою думку в сучасних апаратах має бути 128 не менше, якщо 62 чи менше то вже є обрізок з нормального апарату |
pete fedyshyn | 6 Грудня 2011, о 13:08 |
Користувач |
Інструменти мають добре звучати, а швидкодумаючими мають бути музиканти!!! |
sergejkushnir | 6 Грудня 2011, о 13:30 |
Користувач |
Я мав на увазі хороший процесор який регулює всі автокоманди в клавішах |
Роман Паславський | 12 Грудня 2011, о 19:02 |
Користувач |
Підкажіть, де в 910 відключаються динаміки.Дякую. |
Yulianovich | 12 Грудня 2011, о 20:30 |
Користувач |
Роман, без зайвих заморочок, то береться "обгризок" старого джеку і вставляється в гніздо PHONES. |
Роман Паславський | 14 Грудня 2011, о 18:31 |
Користувач |
Дякую Ігоре. Ти знаєш, що в 910 вихід на навушники в незручному місці (можна з необережності зачепити, і наслідки непередбачувані).Я правда не читав мануал, але хлопці говорили, що є така можливість відключити. |
sergejkushnir | 14 Грудня 2011, о 22:30 |
Користувач |
Ага. Один раз зачепив за той обгризок і гніздо виривається з плати. Це в кращому випадку. В гіршому обрив радіодеталей поряд з гніздом. |
Yulianovich | 14 Грудня 2011, о 23:58 |
Користувач |
Не буду наполягати і сперечатися. Подібний варіант не я придумав. В мого колєги PSR S-900, там здається в тому самому місці розташоване гніздо. Так він в такий спосіб вже не перший рік користується. Правда він людини акуратна і обережна, якби був шанс зачепити і щось там повиравати, то б не користувався таким "апгрейдом". Та і "обгризок" який виступає на яких 5мм не знаю як можна зачепити. Але це вже права господарська... Ні, так нє. |
sergejkushnir | 17 Грудня 2011, о 00:16 |
Користувач |
Це дуже лабуховський варіант. Це теж саме що сірником підклинити фейдер на пульті щоб не пропадав контакт.)))) Краще вже почитати мануал та відключити програмно... |
Yulianovich | 17 Грудня 2011, о 01:18 |
Користувач |
sergejkuchnir, так хто б як не Ви, як великий поціновувач і знавець PSR S-series, не помогли б колезі. Розказажіть як, чи вкажіть на сторінку в мануалі де описано як відключити програмно. Я не знаю як це зробити, мені воно без потреби. А свій варіант я виклав вище. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти