sergejkushnir | 5 Грудня 2011, о 15:20 |
---|---|
Користувач |
Таке враження що на цьому форумі зібрались одні любителі коргів. Тільки я і ще пару форумчан за ямаху |
pete fedyshyn | 5 Грудня 2011, о 15:20 |
Користувач |
А ще так пишуть http://www.muzoborudovanie.ru/forum/view.php?site=mo&bn=mo_keyb&key=1108272843 http://www.muzoborudovanie.ru/forum/view.php?site=mo&bn=mo_keyb&key=1103160447
Але з якими інструментами порівнюють ! то вам не ПСР!!!! |
unclehaphap | 5 Грудня 2011, о 15:28 |
Користувач |
У цьому ваша біда, що ви це сприйняли як "наших б'ють" замість того, аби адекватно оцінити переваги та недоліки усіх інструментів, а не тільки ямах... |
sergejkushnir | 5 Грудня 2011, о 15:35 |
Користувач |
Це напевно теж фанати коргів відізвались в захист па1х Яка різниця з якими порівнюють, все одно він не тягне на професійний звук, теж саме що ПСР Всі ті осцилятори звуку дитяча забавка на самограйках. Аби замануха була по функціональності |
pete fedyshyn | 5 Грудня 2011, о 15:37 |
Користувач |
Або ті, хто чув, як вони звучать, а Ви чули цей інструмент на живо , не не Ютуб? Бо ПСР 910 я чув. |
unclehaphap | 5 Грудня 2011, о 15:43 |
Користувач |
Сергію, а що то таке осцилятор, що ви його так принизили? Може ви не розумієте значення термінів, якими оперуєте? |
sergejkushnir | 5 Грудня 2011, о 15:44 |
Користувач |
Я чув па 800, а це старша і більш новіша модель, то має бути потужніша па1х. Але все одно нічого особливого порівняно з па 500
Чому ви так думаєте? |
unclehaphap | 5 Грудня 2011, о 15:50 |
Користувач |
Бо вами написано:
|
pete fedyshyn | 5 Грудня 2011, о 15:56 |
Користувач |
Я чув па 800, а це старша і більш новіша модель, то має бути потужніша па1х. Але все одно нічого особливого порівняно з па 500 То старша чи новіша? РА800 можете порівнювати з РА80. А РА1х коректно порівнювати хіба з РА2х чи РА3х |
Yulianovich | 5 Грудня 2011, о 16:22 |
Користувач |
Ну відповіді про порівняння PA1X з Triton-ом є в двох користувачів. Одна позитивна (logoritm ), котрий мав і користувався і Трітоном і Трініті. А в іншого (Mike ) негативна, при тому що дописувач сам наголосив що його думка носить СУБ'ЄКТИВНИЙ характер і він його СЛУХАВ (а от чи безпосередньо порівнював?). Слухати і користуватись це такой різні речі. Не можу ставити під сумнів думки нікого хто там відписував. Я не чув вживу PA1X, хіба попрошу pete fedyshyn зробити якось при нагоді мені лікнеп з цього інструменту. Топік за 2004-й рік. Скільки на той час коштував PA1X? А скільки сьогодні? (спеціально глянув скільки на Ебеї і інфа ВЖЕ мене зацікавила). P.S. Коргоманом є не є, але хочу бути. Мені ВСІ синтюки, всіх виробників подобаються. Я "полігамний")))). |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти