Тарас Габа | 3 Січня 2012, о 13:47 |
---|---|
Користувач |
Сергію, ти хоч усвідомлюєш про що розказуєш ? Вроді чоловік дорослий, а впертий як "баба" ! Та зроби висновок з того всього, і візьми чогось для себе з вище сказаного...Не маєш ніякої підтримки збоку інших, а далі перечиш своє ! Ше довго? Гарних св"ят !!! |
sergejkushnir | 3 Січня 2012, о 14:11 |
Користувач |
Що для себе взяти? Як розганяти процесор копмпа? Оце новось! Я ще в 17 років цим займався Чи ти маєш наувазі перепрошити Роланд GW8 щоб зазвучав як Ямаха с910 Впертий як баба це дядько хапко. Я йому слово а він мені на цілу сторінку розписує якісь фантазії, з покращення звучання апарату прошивкою |
Богдан Іванишин | 3 Січня 2012, о 14:32 |
Адміністратор |
Сергію, Ви є файний хлопака, направду! Але давайте не будем сперечатися про то що Ви від того далеко. На сторінках форуму можна відписувати подумавши 2 - 3 дні і начитавшись "гуглу" - але то не більше! Як би Ви на живо поговорили з Хапком - то програли би всі раунди і закінчили би нокаутом. Не пхайтесі а ліпше спитайте мудру людину то чого Ви не знаєте .... Всім Веселих свят! Братаймося! І будьмо чемні ))) |
Yulianovich | 3 Січня 2012, о 15:39 |
Користувач |
Я також на цій позиції. Сергію, без образ, але Ви як хлопчур неаргументовано сперечаєтесь в деяких питаннях, в яких з Дядьком Хапком явно в різних вагових категоріях. Людям властово помилятись і чогось не знати. Спеціалізовані форуми дають можливість це виправити. Чи Ви вирішили йти ва-банк в суперечці з людиною до чиєї думки прислухаються і рахуються на багатьох навколомузичних форумах? Безперспективно для Вас. |
Андрій | 3 Січня 2012, о 21:34 |
Користувач |
Всіх музик вітаю з Новим роком!. Ще раз і ще раз підтримую поціновувачів хорошого звуку . Від Yamaha S910 а також подібних серій інструментів доброго звучання сподіватися годі і давайте вже на тому поставимо якусь крапку панове музиканти. |
Bogdan Nestor | 3 Січня 2012, о 22:57 |
Користувач |
Від Yamaha S910 а також подібних серій інструментів доброго звучання сподіватися годі Взагалі від всіх самограйок даного цінового діапазону, професійного звучання я не зустрічав. ДЛя мене гарний звук це на писана пісня, з розвитком до кульмінації, а не стиль в 4-ох варіаціях і кінець! і давайте вже на тому поставимо якусь крапку панове музиканти. В таких суперечках ніколи крапки не буде, це така тема, на мою думку, яку не потрібно, тай не має сенсу підіймати. Кожен хвалить своє. Це можна порівняти з суперечками релігіними, політичними, і автомобільних лбителів.Крапка хіба може бути поставлена якщо адміни закриють тему))) Веселих свят! |
Роман Паславський | 1 Квітня 2012, о 21:37 |
Користувач |
Питання до користувачів S910. Чи є можливість в процесі гри у стилі транспонувати інструмент на октаву ( інструмент що є в стилі)? |
sergejkushnir | 1 Квітня 2012, о 22:55 |
Користувач |
У процесі гри не можна, але можна просто визначити в якій октаві він грає і переписати на октаву вище, чи нижче. Це дуже просто
|
Віталік Вус | 2 Квітня 2012, о 22:16 |
Користувач |
Не можна???Я свого часу на PSR540 в "прямому ефірі" робив любе і різне...То шо,флагман останньої серії PSR того не вміє? |
Titanium | 2 Липня 2012, о 00:06 |
Користувач |
Під час гри все можна транспонувати,у мене самого S910,не жалію що взяв саме її) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти