sergejkushnir | 19 Грудня 2011, о 00:30 |
---|---|
Користувач |
Я не регився на цьому форумі. Мене там немає Все що мені цікаво я і так читаю |
Bogdan Nestor | 19 Грудня 2011, о 00:32 |
Користувач |
Я продаю с910. Як когось цікавить, звертайтеся в приват. |
sergejkushnir | 19 Грудня 2011, о 00:40 |
Користувач |
Якщо ця функція комусь така потрібна і навіть потрібніша за звук інструменту купляйте технікс. Я ж не проти. Я грав 3 роки на 1100 в якому був ще один лінійний вихід який не впливав на ручку гучності на інструменті. Тобто можна грати без динаміків. Але я цим не користувався, бо мені потрібен був постійний моніторинг з його динаміків. Особливо це стосується гри на весіллі |
sergejkushnir | 19 Грудня 2011, о 00:41 |
Користувач |
Богдан Нестор напиши мені сюди sergejkushnir@ukr.net Приват не працює Я не можу читати свої листи бо не працює головна сторінка |
Gocan | 19 Грудня 2011, о 09:51 |
Користувач |
Сергій, я хоча відношуся до "ямахістів" але моніторити з клавішних динаміків s710-910 на весіллі не вийде. Хоча б тому, що не чути... |
unclehaphap | 19 Грудня 2011, о 11:21 |
Користувач |
Чи може навпаки: ручка гучності не впливала на лінійний вихід? І, до речі, чому прибрали лінійний вихід? На 1500/3000 є, а в S-серії нема? Це, напевне, той розвиток і прогрес, про який ви говорите?
Поясніть, будь ласка, не зрозумів до кінця...
Важко віриться, та нехай :) ... |
sergejkushnir | 19 Грудня 2011, о 14:13 |
Користувач |
Прибрали тому що мабуть той вихід нікому не був потрібен. Його використовують дуже рідко. Я сам ніколи його не використовував. Так може 2-3 рази. Коли граєш на апаратурі то краще чути звук з динаміків клавіші як ловити його з порталів. Або потрібно використовувати монітор для підзвучки, що не завжди виходить. А без моніторингу це не дуже зручно. Як грати так і співати Оптичний вихід теж забрали з модуля Мотіф ХС, хоча в ЕС він був. Я не думаю що це зробили на зло. Просто там є цифровий коаксіальний вихід який дає таку ж якісну передачу звуку як і оптика. Оптика це вже устаріла фіча
Той вихід на RCA. Тюльпани, був з фіксованим рівнем гучності на виході. максимальна. Регулятор на самій клавіші на нього не впливав Звук з динаміків можна було трохи добавити для моніторингу або взагалі викрутити в (0) |
sergejkushnir | 19 Грудня 2011, о 15:50 |
Користувач |
Gocan Ігор Хто хоче чути той чує. На клавіші потрібно звук давати майже не 80% А на пульті трохи зняти рівень, тоді і звучить плотніше в міксі і добре чути звук з динаміків |
Gocan | 19 Грудня 2011, о 16:50 |
Користувач |
Тоді я дещо не розумію. Є така кнопочка PFLпрослуховування на пульті, якщо дати волюму з клавіші 80% то воно зашкалює... Як з тим жити? |
unclehaphap | 19 Грудня 2011, о 17:15 |
Користувач |
Так ж написано -
Такий собі перегрузу пульта - воно ж додає, напевне, купу гармонік. Гітаристи плачуть :) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти