Oleg Romaniv | 31 Січня 2011, о 17:01 |
---|---|
Користувач |
Доброго всім дня. Цікаво спостерігати за "галасуванням" на конкурсі вокалістів протягом усього часу... Конкурсанти мляво, но впевнено набирали голоси... Особливо перша трійка дівчат у жіночому вокалі... Марічка Федоришин до останнього дня була на 1 місці, Ірина Журавець - на 2 місці, Костик Тетяна-гурт"Щирецькі музики" - на 3 місці... За три дні Костик Тетяна рве всіх своєю жагою до перемоги... За три дні до завершення конкурсу стали чомусь дуже активно голосувати за неї. А де ті голоси були цілий місяць?... За двадцять хв. цієї години 10 голосів Що на це скажуть Адміни сайту?... Вони ж все бачать... |
Роман Метельський | 31 Січня 2011, о 17:08 |
Засновник порталу |
Я що на це можна відповісти? Ви бачите якісь важілі впливу? Чи вихід з цієї ситуації? Тут питання складне - хотілося б почути вашої думки. |
Юрій Бульбах | 31 Січня 2011, о 17:23 |
Модератор |
Я так розумію відключилось обмеження на нещодавно зареєстровані логіни? |
ZZ2000 | 31 Січня 2011, о 17:24 |
Користувач |
А я ж пропонував з самого початку один дуже хороший важіль впливу - користувачі які зареєструвались після дня початку конкурсу не повинні мати змоги голосувати протягом останньої години голосування. Мабуть ті люди що зараз в лихоманці стараються віддати за неї голоси дуже вже хочуть зробити її "артісткою з інтернету". Цирк! |
Роман Метельський | 31 Січня 2011, о 17:26 |
Засновник порталу |
Можна подумати що ви не використовуєте всі ресурси для досягнення цілі |
Роман Метельський | 31 Січня 2011, о 17:28 |
Засновник порталу |
Окрім цього не обов`язково робити штучні акаунти - можна просто попросити інших користувачів. |
ZZ2000 | 31 Січня 2011, о 17:30 |
Користувач |
Не у всьому, але таки да. Особливо коли ціль стояща. |
Юрій Бульбах | 31 Січня 2011, о 17:34 |
Модератор |
Сміх та й годі! Ціль яка? Перемогти в конкурсі без грошової винагороди, телевізійних репортажів, і т.д.? Мені здається це ситуація "мерседесом по дрова". Мені здається, хто б не зайняв 1 місце, похвали заслуговують всі призери (троє чи п'ятеро зверху). Крім цього, є ж коментарі, в яких видно хто що вважає насправді. |
ZZ2000 | 31 Січня 2011, о 17:35 |
Користувач |
Да-аа, попросити проголосуй за мене бо я ж артістка ? Ну це вже прикол, всеодно шо наші "звьозди" які покупляли собі звання "Заслуженого..." та "Народного..." і самі себе такими вважають, окрім народу. |
Юрій Бульбах | 31 Січня 2011, о 17:37 |
Модератор |
Мене більше цікавить як бути з переможцем в чоловічій категорії з "неукраїнськов" пісньов на українському сайті:) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти