Роман Метельський | 1 Лютого 2011, о 00:15 |
---|---|
Засновник порталу |
Ну ось і все! Перший тестовий конкурс вокалістів завершився! Маємо 9 фіналістів (по 3 у кожній категорії) - вітємо вас! Вітаю також всіх учасників - ви молодці, ви надзвичайно сміливі, без вас не було б конкурсу! Всім дякую за вашу шалену підтримку! І велике прохання призерів написати мені в повідомленнях ваші адреси для надсилання дипломів. З повагою, Роман Метельський |
Роман Метельський | 1 Лютого 2011, о 19:04 |
Засновник порталу |
Щойно відправив на друк іменні дипломи для переможців Першого Тестового Конкурсу вокалістів. Ще раз укланно прошу всіх переможців надіслати мені ваші адреси для пересилання дипломів. |
romamuz | 4 Лютого 2011, о 17:18 |
Користувач |
Пане Романе, вечір добрий. Великий респект за конкурс, але є питання-коли наступний? |
Роман Метельський | 4 Лютого 2011, о 17:19 |
Засновник порталу |
Вітаю, Романе! Стосовно наступного конкурсу є вже навіть окрема тема http://minus.lviv.ua/forum/thread/3595/ |
romamuz | 4 Лютого 2011, о 20:04 |
Користувач |
Дякую, я вже там відмітився. |
Василь | 5 Лютого 2011, о 22:06 |
Користувач |
Вітаю п.Романа! Клявся,що не буду на форумі.куди ж я дінусь?!!! Зараз мене поб"ють( в тому числі і п.Романа!),дякую всім за співпрацю!Ще раз послухав конкурс вокалістів"Конкурс жіночого вокалу",не знаю,,зараз піддадуть критиці мене,буду стояти на своємуПерші місця,які взяли дівчата,співають" по дєтскі" не в кабаку їм работать,отож Ірина Журавець-толкова дівчина! |
Василь | 6 Лютого 2011, о 11:22 |
Користувач |
Пробачте мене всі-п.Роман(я там трошки з гумором),Костик Таня,Марічка Федоришин.Співаєте Ви гарно,але я такий "кабацький"музикант,тому віддаю пріоритет тій же Ірині Журавець.Пробачте,бажаю всім всього найкращого! |
ZZ2000 | 6 Лютого 2011, о 11:57 |
Користувач |
Да шо за гон, харе вже вибачатись, "кабацький музикант" (і таке суто українське визначення собі знайшов) :-))) Тож скажи вже прямо "лабух обичний" і всім ясно. |
Роман Метельський | 6 Лютого 2011, о 12:06 |
Засновник порталу |
Тутзакладена принципово моя помилка. Потрібно було ділити естадне виконаня і народне (ресторанне, кабацьке...) |
Василь | 6 Лютого 2011, о 15:43 |
Користувач |
То нічого п.Романе! Взагалі Вам респект,стільки зусил ь,а ми змогли почути людей!Не назву п.Романа "лабухом",не подобається мені ця назва,я не лабух,і пан Роман-не лабух,а ми нормальні люди. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти