Vitaliy гурт ... | 23 Березня 2011, о 22:37 |
---|---|
![]() Користувач |
Нє-нє))) Головне після того кодування код не розгадати:))) |
Gocan | 23 Березня 2011, о 23:10 |
![]() Користувач |
А може ми говоримо про різні способи вживання і типи тих хто вживає? |
Юрій Бульбах | 23 Березня 2011, о 23:12 |
![]() Модератор |
В тім то й річ, що межа нечітка, тому і "в міру", "з розумом" - це по лезу ножа. Не встигнеш й отямитись, як ти вже клієнт психлікарні або моргу. |
Vitaliy гурт ... | 23 Березня 2011, о 23:22 |
![]() Користувач |
|
Gocan | 23 Березня 2011, о 23:38 |
![]() Користувач |
Ну з алкоголем зрозуміло - у когось золота середина як лезо ножа, у когось вона трохи ширша, у мого саксофоніста вона така широка як автобан... Ну а тепер як бути з дівчатами: чи я від СНІДу помру? |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 23 Березня 2011, о 23:47 |
![]() Користувач |
Я теж до 34 років не пив- тільки на новий рік (но багато),але коли добре пішло і в кайф та ще й з хорошими людьми ,то все частіше підсвідомо хочеться той момент повторити...а тут уже й недалеко "сплошне" щастя |
Богдан Іванишин | 23 Березня 2011, о 23:56 |
![]() Адміністратор |
Абсолютно підтримую Юрія! Так тримати! Гумор "публічний" обгрунтований може бути тільки на тверезо! Повірте мені що я можу випити багато в мене вага 110 кг! |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 24 Березня 2011, о 00:07 |
![]() Користувач |
Як правило гарно випити і дівчата завжди вистутають в одній звязці і поки все йде окей, ніхто не задумується над тим- добре це чи погано.Не те щоб я засуджував(перегиби були і вмене -особливо з "женским полом"),але в житті завжди треба платити за все рано чи пізно |
Gocan | 24 Березня 2011, о 00:11 |
![]() Користувач |
Попалися? |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 24 Березня 2011, о 00:19 |
![]() Користувач |
Ти знаєш(нічого що я на ти?) навіть при тройних накладках умудрявся не дати комусь ,навіть ,тіні підозри.Але ,якщо ти розумієш ,щ о ти робиш і все ж робиш- життя скаже:к барьеру! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти