Юрій Бульбах | 24 Березня 2011, о 00:21 |
---|---|
![]() Модератор |
А то й гірше, скаже, ставай буквою "зю":) |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 24 Березня 2011, о 00:24 |
![]() Користувач |
Ні ...,ну якщо в процесі нажив радикуліт чи були тотальні ампутації -ти вже фізично не зможеш стати в позу ЗЮ |
Gocan | 24 Березня 2011, о 00:48 |
![]() Користувач |
Прошу не вважати мене аморальним типом, я хороший господар, будую дім, виховую донечку, але тема скочується до того, що всі ані -ні- ні, бо то є робота, майже як токар-фрезеровщик. Якось у нашому кущі по іншому. Може ми ще не доросли. І слава Богу. Зате у нас з ноутбуками не грають |
Богдан Іванишин | 24 Березня 2011, о 01:54 |
![]() Адміністратор |
Ігорко ти файний Кунак!!!! Поважаю тих людей які є господарами! Сам такий, правда дім мені поміг збудувати мій покійний тато!!! Тілько не забудь за дерево! |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 24 Березня 2011, о 02:06 |
![]() Користувач |
Ігор, мова не про повну стерильність або про те , як вірно тре чекати дівчину з війська...тю заговорився...ну ти зрозумів.А в нас ,як і в вас( в тому плані). Чекай,чекай ...в нас тоже по пєтеро колись грало |
SHARIK | 24 Березня 2011, о 08:32 |
![]() Модератор |
Цікава тема! На рахунок "тьоті КІРИ" - всі молоді музиканти експрементують, щоб не комплесувати, і скажу вам чесно де кому получається ( кірний краще грає як тверезий), але то одиниці і не НА ДОВГО!!! Потім треба йти до хірурга і просити, щоб викинув "два ребра і пів легенів - щоб печінка влізла". Я сам через кір після армії за 10 р весільної роспусти набрав лишніх 30 кг. і ПІ.....СЄЦЬ!!! - дихалка не та, до походу стаєш не здібним, а грати ще хочеться. Спинився с кіром, на початкову форму не вийшов, але і задні не пасу. А на рахунок " кордів" - то кльово як великий колектив! Не так замітна відсутність музикантів ( якщо по одному),а нам на трьох так не получається - або всі, або ніхто ( переважно ніхто). P.S. Правду пишуть і п. І. Гарвас і п. В. Яворський - але в першого є ще перспектива, а в другого все ніби в останній раз. Побережіть себе Ви ще потрібні!!!! Привіт Всім! Веселих і регулярних забав!!!!! |
Василь | 29 Березня 2011, о 15:39 |
![]() Користувач |
Не збираюсь учити людей.Я також є грішний.І дійсно,в кого ,як виходить.Просто взяв собі за правило-не вживати на весіллі,бо,зараза,розслабляє,а хочеться бути енергійним!Хочеться нормально відіграти,а в молодості було все...Підкреслюю,кому як "єто дєло" -можна і випити,як нормально йде,бо дійсно не треба із себе корчити"нєдотрогу",бо всі ми музиканти.Тобто,кому як,то ж не почну нравоучати людей "Ні в якому разі!".Якщо йде-і голова,руки впорядку,то чому б ні.Кажу,що мене розслабляє,тому не вживаю на весіллі.Добрих Вам весіль! |
Gocan | 12 Квітня 2011, о 19:49 |
![]() Користувач |
Якщо горілка починає мішати роботі, то треба кидати ту... роботу! :) |
Назар Рибак | 12 Квітня 2011, о 21:54 |
![]() Модератор |
> Якщо горілка починає мішати роботі, то треба кидати ту... роботу! :)
Супер! |
Віктор G. | 13 Квітня 2011, о 11:48 |
![]() Користувач |
Дякую Пане Ігор, нагадали-сте вершик в Москві колись почутий: Водка холодная пьётся приятно, Душу она согревает твою! Но, если водка мешает работе, - Брось её на-фиг, работу свою!
З дозволу, пропоную конкурс на кращий переклад. Приз - загальний респект |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти