Злий | 13 Квітня 2011, о 11:54 |
---|---|
![]() Модератор |
Зимна горілонька п'ється компотом Душу вона зігріває твою Але якщо це заважає роботі Кидай її нафіг, роботу свою |
SHARIK | 13 Квітня 2011, о 12:14 |
![]() Модератор |
Друзі!!!! Це ж майже як афоризм по М. Островському: "Жизнь надо прожить так, чоб......... было стидно рассказать внукам - но приятно вспомнить!!!" |
Злий | 13 Квітня 2011, о 12:17 |
![]() Модератор |
Жити треба так, аби не боятись продати свого папугу найбільшій пліткарці міста (с) Юліан Тувім |
Василь | 14 Квітня 2011, о 11:41 |
![]() Користувач |
"Все может быть,все может статься,В пути телега телега поломаться,Жених невесту разлюбить,Но бросить пить?-Не может быть!!!" |
Vitaliy гурт ... | 14 Квітня 2011, о 16:33 |
![]() Користувач |
Вино запрещено, но есть четыре "но": |
Vitaliy гурт ... | 14 Квітня 2011, о 16:39 |
![]() Користувач |
Для розрядки обстановки в темі ще кілька афоризмів: "Алкоголь допомагає нам перевести душевний біль у головний." "Наполегливий пошук істини приводить до тяжкого похмілля." "Є три речі, на які страшно дивитися з ранку після пиятики - обличчя, гаманець та перелік вихідних дзвінків на телефоні." "Мій друг любить каву, я віддаю перевагу чаю, тому, коли ми зустрічаємося, то п'ємо горілку." "Реалістові не важливо, наскільки порожня або повна склянка, важливо, скільки залишилося пляшок." "Цікаво, а пити горілку опівночі, вважається після роботи чи до?" "Ще 50 грам інвестицій і я нерухомість." "Якщо випити ввечері - пропадає ранок. Якщо не випити - пропадає вечір." |
Gocan | 14 Квітня 2011, о 21:05 |
![]() Користувач |
Так що, як видно, тут всі люди знаючі, з досвідом! А то відразу - ні-ні, ні краплі, робота |
Юрій | 14 Квітня 2011, о 21:20 |
Користувач |
Здається, що ця тема переходить в інше русло.Ех,якби зібрати гроші,що я пропив за своє життя -то тепер на ті гроші можна було б стільки горілки купити... |
Vitaliy гурт ... | 14 Квітня 2011, о 21:39 |
![]() Користувач |
Ех,якби зібрати гроші,що я пропив за своє життя... У моїх музикантів є традиція, в кожному селі, чи місті, де ведуть молодят до шлюбу, випити в магазині 50 гр. за здоров"я молодят))
То порахували, що в рік пропивають в середньому 2000-2500 грн таким макаром))) |
Віктор Крутей | 26 Червня 2011, о 23:40 |
Користувач |
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти