♥3IPKA_EKPAHУ♥ | 2 Травня 2011, о 16:19 |
---|---|
Користувач |
Правонаступниками,наприклад "Червоної рути" є родичі,або той,хто має право на цю пісню. Фольклор,слава Богу,не підлягає роялті. Чому п.Роман Співак мовчить на рахунок терміну "Похідний твір"? Ми виконуєм "похідний твір" (аранжировка і т.п.) і не маємо ніяких проблем,тобто не завдаємо шкоди оригінальним творам. |
Yulianovich | 2 Травня 2011, о 18:12 |
Користувач |
Колеги, давайте будем трохи більше "читачами", ніж "письменниками". Читаю ось це: http://www.google.com.ua/#sclient=psy&hl=uk&source=hp&q=%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0+%D0%BB%D1%96%D0%B3%D0%B0+%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%85+%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2&aq=1&aqi=g5&aql=&oq=&pbx=1&fp=d9f39f3b1bae1b24 |
♥3IPKA_EKPAHУ♥ | 2 Травня 2011, о 19:15 |
Користувач |
Ваше бачення Закону,п.Гарвас? Поясніть нам,музикантам. Дякую. |
romamuz | 2 Травня 2011, о 19:25 |
Користувач |
Якраз я і наголошував про похідний твір, а не мовчав, і мій корг дає мені можливість робити похідні твори. Про цей закон я знав давно, тому почав ворушитись у напрямку творіння власних творів та похідних оранжувань. наразі маю близько 50 творів для танцю. |
romamuz | 2 Травня 2011, о 19:36 |
Користувач |
Шановна ♥3IPKA_EKPAHУ♥, бачення та трактування закону може бути лише одне та об"єктивне, тому якщо ви щось не зрозуміли, то краще зверніться до юриста. А взагалом обсяг роялті-1% від обсягу вашого заробітку, це з одного весілля приблизно 25-30 грн. Тому не так страшно, але нехай тоді надають якісні фонограми. |
♥3IPKA_EKPAHУ♥ | 2 Травня 2011, о 20:21 |
Користувач |
І дійсно п. Романе,най будуть якісні мінусовки! |
Yulianovich | 2 Травня 2011, о 22:29 |
Користувач |
Про бачення закону не скажу нічого, бо я не фахівець з цього питання. А от бачення ситуації в мене таке: наразі вибивають роялті з "грубих риб"-супермаркети, автосалони, бари і взагалі з місць де звучить фонова музика. Тут простіше. Поки черга до нас дійде невідомо. Йдеться не про заборону співу, а про стягнення коштів. Спів під фонограму Пономарьова має ціну коли його виконує Пономарьов. Коли його виконує хто інший, то йому ціна 20 чи скільки там гривень (скільки дають парнусу). І пісню крім Пономарьова ні по радіо, ні на ТБ ніхто не заспіває. Навіть ролик з YouTube, якщо в супроводжуючому тексті не буде вказано що це кавер, викинуть за порушення авторських прав. (Я про спів під чужу фонограму!). Хочете співати "Ніченькою темною"? Нема питань. Інше аранжування -студія-запис і ви доказуєте що ваше виконання краще. І цю роботу приймуть і на конкурс, і на ТБ, і на радіо, і навіть роялті будуть платити! P.S. Вам, Романе, респект за таку позицію. З власною програмою будете мати змогу робити потужну промоцію і піар (я в хорошому розумінні). Зкачати 100 пісень і навчитися під них співати можна за короткий проміжок часу, а от щоб створити свою оригінальну програму, то крім часу потрібно набагато більше ніж володіння компом, вміння користуватись нетом, і мати палець для кнопки "play". |
KORGI3 | 3 Травня 2011, о 04:59 |
Користувач |
Українська ліга авторських і суміжних прав....... Немає такої ліги. Просто нехороші....................................................................................................................................................................... хочуть заробити! Є така державна структура "Українське агентство з авторських та суміжних прав" Офіційний сайт www.uacrr.kiev.ua. Тільки їхні представники можуть вас перевіряти.Або офіційний представник власника твору за узгодженням агенства. Всіх решта посилати на................................................................... Департамент інтелектуальної власності за телефонами: (044) 498 37 08, 498 37 09, 498 37 10.
Тут форум на якому підняте питання про цю лігу http://forum.liga.net/Messages.asp?did=116241 Свідоцтво http://img195.imageshack.us/img195/7938/49628539.jpg
Взагалі в інтернеті гуляє фільм "Свадебные генералы" Там іде мова про такі ліги,бюро. Був на їхньому сайті і незнайшов реєстраційних даних.Їх немає ніде. Це якесь кодло (подивіться їхню пресконференцію) яке забадяжило конторку і всіма методами вибиває гроші. Таким макаром можна зробити "Національний департаминт захисту музикантів від ліги авторських і суміжних прав"
Чим більше про них читаю, тим більше виникає бажання когось з них задушити
У лютому 2010 року держава(!) відзначила організацію колективного управління «Українську Лігу Музичних Прав» як лідера галузі 2010. Згідно з Національним бізнес-рейтингом ми посіли 16-те місце серед 50-ти підприємств зі всієї України, розташувавшись між «Центральним ринком херсонської обласної спілки споживчих товариств» та підприємством «ЯлтаКурорт».
Тепер дивимся свідоцтво http://img195.imageshack.us/img195/7938/49628539.jpg
У лютому 2010 року держава(!) відзначила організацію колективного управління «Українську Лігу Музичних Прав» А свідоцтво про облік 24 січня 2011р. Як так????????????
На їхньому сайті є багато свідоцтв всі вони ідуть різними роками і датами.І надані різними органами.
Мало того - вони придумали свій закон і свої розцінки сплати роялті. Куда капають ці гроші........................................................
Якщо у вас виникнуть якісь проблеми з такими .................. звертайтеся в державне агенство за розясненням.Телефони вище.І недавайте всякому бидлу себе в образу.
А питання сплати роялті - це ваш моральний вибір.
Наші суди найсудіші суди з найсудіших судів.
Korgi3 |
♥3IPKA_EKPAHУ♥ | 3 Травня 2011, о 13:53 |
Користувач |
Отож п.Гарвас,я так зрозуміла,що дихати музиканти вільно не зможуть. На ґачок підвісять,а кошти заберуть собі у кишеньку. :) Віри нема нікому. |
KORGI3 | 3 Травня 2011, о 16:00 |
Користувач |
ОООООООО Цих мудил є багато!
Представляем организации коллективного управления:
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти