romamuz | 8 Лютого 2011, о 17:31 |
---|---|
Користувач |
Дякую Пане SHARIK за порівняння, думаю крутіший той, від кого люди більше кайфують. Як у тому старому анекдоті про старого та молодого музиканта " Я свою ноту знайшов, а ти ще шукаєш" |
Тарас Габа | 8 Лютого 2011, о 21:49 |
Користувач |
Роман , не бери близько до серця ! Спільнота давно усе знає і розуміє... |
romamuz | 9 Лютого 2011, о 11:38 |
Користувач |
Пане Тарасе, дякую за втішання. Я і не думаю ображатися чи перейматися, просто хочеться розставити всі крапки над І. Десь на форумі вичитав що Лабух може любу пісню за бабло злабати, причому якісно і професійно. Тож виникає питання до всіх, хто називає себе лабухами, на скільки відсотків за час своєї гри вам вдавалося вгодити клієнту? Для прикладу мені замовляли і польку-бздуньку, і пісню про сибірський край, і т.п, щей з подивом(Ти шо не знаєш цю пісню), колись вдавалось зіграти, колись і ні. |
Злий | 9 Лютого 2011, о 12:22 |
Модератор |
>>Я звами не згоден Ростиславе. Лабухи кабацькі завжди були в повазі, а ви їх до повій прирівнюєте. Стидно повинно бути вам тай є люди які не так вас зрозуміють. Відкинувши моральний аспект, назвіть кілька суттєвих відмінностей... |
SHARIK | 9 Лютого 2011, о 14:39 |
Модератор |
Все правильно пишите п. Романе. Перше - Коли йде замовлення від клієнта, то любий поважаючий себе лабух, чи музикант хоче виконати річ і якісно і професійно ( тому блудим по мінус сайтам, як ураїнським так і російським). Друге - коли про пісню, яку замовляють і краєм вуха не чув краще не падати "ниже плінтуса, а чемно відмовити, або запропонувати альтернативу. Тверезий клієнт зрозуміє і погодиться, або відмовиться і піде, з пяним трохи важче але поматюкається і все одно піде ( битись нелізли за 20 років моєї халтурної діяльності з них 8 в ресторані). Але ж між "нашим братом" теж є унікали, особливо коли бачить 100 гр, або " ЛЕСЮ " тоді очі "внього" починають бігати, як цифри в елекролічильнику ( коли йому влупити 10 кВат ) , в результаті маєм і " ЛОША" і "вбили гади качку " замість " Лебединой верности " С. Ротару. І коли після такої хохми тихенько кажиш, що не треба грати дурної., бо це наша антиреклама, то мені пояснювали щото " прікол ", або ще гірше - що за 200 гр. і писок не гріх заробити. Ясна річ що після такого грати з такими БАЖАННЯ ВІДПАДАЛО!!! P.S. Вибачте може когось обідив!!!! |
romamuz | 9 Лютого 2011, о 15:00 |
Користувач |
Згадав анекдот про Лабуха. У приморському кафе грає Лабух. Тут до нього підходить капітан корабля, дає йому Сковороду(500грн) та просить зіграти капітанський військово-морський марш. Той ясна річ погоджується і починає лабати(імпровізувати). Відіграв, капітан подякував. Через деякий час він знову просить Лабуха повторить, а той каже вибач, не можу. Висновок: для приколу, записуйте свої імпровізи, може доведеться повторювати, то вже повторите під фанеру. |
romamuz | 9 Лютого 2011, о 15:12 |
Користувач |
Пане Sharik по перше. хай живе борщівська вишиванка, не так давно там був на семінарі директорів РБК. По друге цілком з вами згодний. У світі існує мільйон мільйонів пісень, і всі їх знає лише Господь Бог. Тому, якщо не знаєш пісні, краще не блазувати перед замовником за якусь там двадцятку і навть п"ятсотку, а краще пояснити людині і запропонувати альтернативу, в більшості люди погоджуються. Але є такі "достоєвські" які спеціально придумують як попустити музиканта, з такими розмову треба жорстко і швидко закінчувати, звісно якщо ти йому нічого не винен. |
SHARIK | 9 Лютого 2011, о 17:09 |
Модератор |
Дякую п. Романе, що відвідали наші краї, мені нажаль на Рівещені не приходилось бути, може колись попаду. На вишиванці 2010 не був, грав халтуру, весілля було "дворянське" ( те що на дворі треба грати) , то змок добре все, що запамятав за той день. А тепер ще раз до теми!!! Як не дивно на халтурі ( по крайній мірі в наших краях ) , лабух лабуха не дуже старається принизити. Ящо достають то переважно виконавці аматори, які конче хочуть щось співати. І тоді починається: - то йому " ФАНЄРА" за висока або за низька, а якщо граєш під самограй, то він скаже , що співає під " ОРІГІНАЛ", коротше понаставляли дома карооке і каждий рахує себе зіркою " Х-фактору" і конче йому не тепиться зробити з весілля " Карооке на майдані"
Може хтось порадить як з цим боротись!!!! |
Віктор Крутей | 10 Лютого 2011, о 00:05 |
Користувач |
"Досдаєвські" - це проблема... Ми правда, їх називаємо СМОЛА , і нерви зіпсує, і з ритму виб'є. Останнім часом беручи завдаток, говорю чосподарям , щоб дивилися за своїми гостями, щоб ті не заважали, ніхто ж не проти заграти пісню в привітання , чи виконати замовлення, але ж якось по-мудрому, А то стане якись смаркатий комсомолєц: А то можеш, а ето ?... Ніхто ж з гостей, під час весілля, не йде на кухню окремо замовляти "жареного снігу" , чи лігумінів з марципанами, що подали то і їжте. Хтось з хлопців вже писав, що брав родича з собою, і апарат допоможе розставити і + охорона , а чому б і ні, також варіант, стоїть собі хлопака , скромно з боку, в костюві і в чорних окулярах, і жуйку жує ... |
bodja bear | 10 Лютого 2011, о 09:31 |
Користувач |
Про достоєвських скажу так ,я вже 12 років займаюсь важкою атлетикою а мій напарник має якийсь там пояс з карате плюс револьвер на патрон флебера (доречі дуже доступна річ і документів нетреба) то в нас з ними проблем нема, а взагалі то людей треба поважати а за хамстово карати ,коли до менге підходить хам і щось замовляє я цього з принципу не виконую навіть якщо це моя найкраща пісня... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти