romamuz | 10 Лютого 2011, о 15:54 |
---|---|
Користувач |
Пане Бодя, як показує практитка, більшість басистів дуже моцні хлопці. Сам важу 100кг при рості 185см(також володію трьома видами басів:контрабас, басуха та туба), але ви пробували натовкти комусь пику і після того зажатими пальцями грати чардаш монті, хоча б у темпі 140? |
bodja bear | 10 Лютого 2011, о 17:16 |
Користувач |
я після мордобою мурку граю)))) а якщо серйозно то слів майже завжди хватає хоча інколи бувало і гаряче а і ще я з локтя зазвичай запускаю))))) |
romamuz | 10 Лютого 2011, о 17:49 |
Користувач |
Т-а-а-ак, тяжка і нелегка наша праця. Але дай боже щоб слів завжди вистачало і до мордобою не доходило, а як доведеться, то вже краще з ноги...)))) |
bodja bear | 10 Лютого 2011, о 18:13 |
Користувач |
І ще ми тему про різницю понять лабух-музикант,перивели в тему хлопці нас обіжають.Тут скажу так , на обіжених воду возять ,в кожній професії, звичайно, є свої небезпеки ,в нас музик і лабухів це неадекватні клієнти (в простонароді "БИКОТА") і про безпеку звичайно думати треба.Тому як я вже казав пістолет за 1500 грн (чи хочаб якийсь газовий балончик чи електрошок) це нетак вже і дорого, в порівнянні з тими збитками які ви можите отримати в наслідок дій вище зазначеного контингенту ,ну правда ,використовувати його я раджу суто в психологічному аспекті)))) Ну а ідеальний вихід з ситуації це звичайно офіційна робота, де ви як підприємець ,що надає послуги, і замовник(клієнт) укладаєте угоду ,в якій зазначаєте всі ризики які ви і ваш замовник несете при виконанні робіт(послуг), визначаєте відповідальних осіб щодо виконання угоди ,та суму компенсацій за завдані збитки з обох сторін.Тоді ,я думаю, сам замовник буде стежити за тим щоб музики мали умови комфортні для роботи ,хоча в нашій країні до цього ще як до Пекіна пішки,нажаль. |
Lutso | 10 Лютого 2011, о 20:56 |
Користувач |
ПІСТОЛЕТ!!! Та ну не раджу, з ним можна ше більше спровокувати людину "тверезу" , проблем потім не розгребти і про музику забудете :( . А на рахунок Лабух чи Музикант - .... митець, художник.... |
bodja bear | 10 Лютого 2011, о 21:39 |
Користувач |
Олеже доля правди в твоїх словах є, але ти напевне неуважно читав мій допис, бо я радив пістолет суто як психологічну зброю.Знайомого лабуха, пару років тому ,вселі на празнику так побили,що він ледь живий додому попав, то він про весілля вже забув назавжди:(((( і хай як би він там неграв на таке точно не заслуговував.Та і в самого були такі ситуації що в рух йшло все що під руку потрапило,бикота слів нерозуміє...... |
romamuz | 11 Лютого 2011, о 09:38 |
Користувач |
Всім привіт. Що до теми, то друга частина називається вчимо людей ввічливості, так що ми в темі, і щоб нас менше зобижали, обговорюємо як з цим боротися. |
SHARIK | 11 Лютого 2011, о 11:32 |
Модератор |
Привіт всім. В двох словах розкажу як "з цим боролись" музиканти з якими мені приходилось працювати. На " кабацьких халтурах " легше, там менше смоли, тай адміністрація більше піклується за спокій, якщо дуже до махували, робили "стаканну паузу" на хв 20. На " дворянських " розганяли бардак ( в залежності від контингенту - молоді. чи літні )15 хв полькою, або хорошим естрадним хітом, не важно - головне , щоб танцюючих було більше як тих що хамлять. Основне самим вести себе культурно і не провокувати, а то дійсно колись хапались за штахети, тепер за пістолети..... Дякую за спілкування. |
Тарас Габа | 11 Лютого 2011, о 14:51 |
Користувач |
РЕСПЕКТ ВАМ !!! ДУЖЕ РОЗУМНА ДУМКА...BRAVO ! |
romamuz | 11 Лютого 2011, о 16:52 |
Користувач |
І ще одна у мене порада є, сам кілька раз переконався. Старайтеся завжди виглядати на всі 100. Уявіть картину: Весілля, Молода у білому платті, Молодий у костюмі, всі гості гарно одягнені, а тут музикант в захвойданому турецькому світері, ще добре коли він грає краще аніж виглядає. Гадаю до нашої роботи потрібно ставитися як до свята, а тому і виглядати відповідно. Є така приказка:"Зустрічають по одягу, проводжають по розуму", то хай і зустрічають і проводжають перфектно. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти