Вячеслав Нашемпа | 7 Липня 2014, о 13:59 |
---|---|
Користувач |
Ще цікавить таке питання ,всі пишуть і кричать що до живого виконання,як що всі такі класні "живі"музиканти то що Ви робите на цьому сайті?Хтось уже писав що вся "жива"лаба це можна зібратися і відвести душу але не на весіллі,тому що в такому темпі як працюємо ми(а працюємо тільки в команді з тамадою) без ноута немає що робити,вся інформація тамади,весь супровід її програми веду я і ні корги ні роланди за купу зелених не допоможуть в цій ситуаціі,а що до самої музики звісно жива лаба це цікаво але небільше,з живої лаби в даний час можна перейти на мівіну,бізнес з цього не буде(в нашому регіоні) .Також є питання для чого купляти самограйки за 10-20тисяч гривнів і пускати з неї фонограми і читати тексти, за 3-4тисячі гривнів це саме зробить ноут,отож просто щоб заспокоїти себе і щоб люди не бачили ноут бо ми "круті музики"? (Нікого не мав на меті образити,просто висловив свою думку) |
pete fedyshyn | 7 Липня 2014, о 16:07 |
Користувач |
всі такі класні "живі"музиканти то що Ви робите на цьому сайті? Спілкуємось на форумі.
|
unclehaphap | 7 Липня 2014, о 16:13 |
Користувач |
А що, вже стоїть питання про перепустки для "живих" на цей форум? Не можна прийти і побалакати? Та й, зрештою, що тут робить 0215? Чи ми своїми балачками заважаємо качати? |
rura1961 | 7 Липня 2014, о 16:19 |
Користувач |
Ну і де вже ця крапка...? |
Yulianovich | 7 Липня 2014, о 21:38 |
Користувач |
0215, а яке відношення вмикання супроводжуючої музики має до фаху музикант. ? Це може добре робити особа і без музичного слуху. Колись це в клюбах робили елєктрики, яких називали "радіст". Спочатку крутили вінілові платівки, потім бобінні магнітофони, пізніше касетні і т.д. Тепер задіяно "АЖ!!!" компютери, хоч примітивна сутність дії залишилась та сама.
|
Вячеслав Нашемпа | 7 Липня 2014, о 23:29 |
Користувач |
У нас принято що на весіллі працює колектив музиканти і тамада ,а не музиканти одні а тамада зовсім ліва,і ми працюємо командою,і повірте з свого досвіду можу сказати що живий колектив це чудово і цікаво ,але я можу Вам навести безліч причин при яких "живий колектив" ( не самограйка) і навіть самограйка програє. |
SHARIK | 7 Липня 2014, о 23:40 |
Модератор |
rura1961 Ну і де вже ця крапка...? Е ні.... Дававйте не порушувати тррадиції - спочатку КОМА, а потім КРАПКА... |
Yulianovich | 8 Липня 2014, о 01:48 |
Користувач |
0215, мабудь я маю ще малий досвід, бо не второпаю чим музиканти програють караокерам. |
pete fedyshyn | 8 Липня 2014, о 13:33 |
Користувач |
я можу Вам навести безліч причин при яких "живий колектив" ( не самограйка) і навіть самограйка програє Я теж можу: компютер менше важить, не їсть, йому не тре платити, він "грає" всьо і зразу, мінімум "дротів", ніяких комбіків, менше місця займає..... і т.д., коротше така ж купа переваг, які має надувна жінка перед живою |
Gocan | 8 Липня 2014, о 17:35 |
Користувач |
pete fedyshyn Я теж можу: компютер менше важить, не їсть, йому не тре платити, він "грає" всьо і зразу, мінімум "дротів", ніяких комбіків, менше місця займає..... і т.д., коротше така ж купа переваг, які має надувна жінка перед живою !!! Де туй лайкати можна за оригінальні відповіді? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти