Yulianovich | 29 Березня 2011, о 23:38 |
---|---|
Користувач |
Та це не в тему, а в профілі бажано мати демки. А то дійсно виходить все на словах. Одна проблема, що рідко хто з операторів має зелене уявлення яким чином це демо має виглядати. Відео, це ще пів біди, а от звук, то повна ... Треба писати якось окремо, а потім монтувати. В мене зі всіх матеріалів так і нема нічого нормального щоб виставити. Хіба дивитися нанімо. Замовники тепер в першу чергу хочуть демо... Кілька замовлень через це пропало. На слово ніхто не хоче вірити, щоб ти не розповідав, чи які б рекомендації не були. |
Roman_Zyvograj | 30 Березня 2011, о 15:02 |
Користувач |
Перечитав все, що тут написали і хочу сказати, - відіграти весілля без фонограм можна! Треба просто не боятися. Боїться той, хто не є впевненим в своїх професійних можливостях. Наш колектив працює без фонограм і на весіллях і на корпоративах, працювали і в ресторані довший час. Зараз готуємо нове демо, як буде готове, то обов"язково продемонструємо. |
Yulianovich | 30 Березня 2011, о 16:12 |
Користувач |
Радий що Роман Скобало долучився до обговорення цієї теми. Їхній "Живограй" просто, без зайвих розмов, працює без фонограм: http://www.tamada.lviv.ua/bulletin/muzychni-gurty/wedding/206/ В цій темі вже неодноразово звучала думка що сучасні пісні без фонограм не виконати. Скажу так: грати треба вміти. Вони вміють: http://www.youtube.com/watch?v=m8h3nuxq6S0&feature=player_embedded#at=78 ! "Leo Sity" теж на весіллях гроші заробляє: http://www.youtube.com/watch?v=ErDYjzXmgPI&feature=related . Такого драйву від MP-шної фонограми годі чекати: http://www.youtube.com/watch?v=n4iViX4zS9U&feature=related Закарпаття forever!!! |
andriy1980ua | 30 Березня 2011, о 19:05 |
Користувач |
На такі колективи треба рівнятися!!!!!!!!!!А закарпатці молодці,ніодин ноутбук не дасть такої енергетики. |
bodja bear | 1 Квітня 2011, о 20:07 |
Користувач |
Пане Роман ,до вас питання як до людини ,яке вже активно працюєв тому руслі про яке ми всі тут тільки ,поки що мрієм, чи вигідно вам ,фінансово , працювати в живу? і чи багато виникає проблем з тими клієнтами які хочуть щоб пісня звучала точно як " на касєті", тобто так само як оригінальна фонограма? Наперед дякую за відповідь |
Василь | 2 Квітня 2011, о 00:59 |
Користувач |
Перепрошую за "втисненя" в тему!Це більше до п.Гарваса.Питань немає-класно працює група "Рімейк",Львів."Shisgare" та інші чудові речі"Вee Gees".Невже сьогодні молодь "тащиться" під цю музику? Я наголошую,що "Рімейк"-чудовий колектив! Думаю,що у молоді інші запити.Ми говоримо (на полярних полюсах) і тому я використаю мінусовку,але дійсно виконання буде моє.Ставлюся з повагою до Вас, п.Ігоре Гарвас, щодо позиціїї виконання тільки "вживу".Робота таких колективів, як "Рімейк" оцінюється дуже дорого (і це нормально).Не думайте,що з Вами спілкується якийсь невіглас,який не тримав в руках інструменту.Молодь потребує її сучасної музики,бо весілля не тільки для старших людей(правда,це залежить від регіонів).Взагалі, я бачу по Ваших посиланнях-Ви поважаєте колишні класичні колективи ("Bee Gees", "Beatles") так само я з Вами солідарен!Дійсно напрошується висновок- у кожній області свої звичаї! У когось-цимбали,у когось- популярна музика! |
bodja bear | 2 Квітня 2011, о 01:36 |
Користувач |
п. Василь хоч я і не І . Гарвас але своїх 5 копійок запхаю )))) 1)Незнаю як у вас ,але в моїх краях молодь від таких речей "тащиться" 2)Подивіться хочаб таврійські ігри за 2010 рік , там всі "сучасні" колективи працювали вживу , і в них то досить непогано виходило. 3)А щож такого сучасного зарас грають на весіллях що неможна заграти в живу? " Сердючка" так то таж полька тільки з використанням модних звуків все.... |
Василь | 2 Квітня 2011, о 02:13 |
Користувач |
п.Bodjа! Хіба я проти живих колективів? Питань немає.Вважаю,що молодь цікавиться таким стилем.як у Sex Shop Boys-нормальний стиль для молоді.Ось п.Ігор Гарвас давав посилання подивитись гурт "Смерека"-чудовий фольклорний колектив!Хіба хто проти?У нас різні регіони п.Богдане- і тому різні весілля ,різні звичаї.Кожному-своє! І це нормально! |
Roman_Zyvograj | 2 Квітня 2011, о 11:30 |
Користувач |
Пану Богдану і не тільки. Колектив було створено на противагу тим, хто працює під фонограму. Перспективи розвитку в них не бачу. Так, спочатку було трохи страшно, але моральна сатисфакція того вартувала. Люди мацали барабани, чи вони бува не надувні, заглядали всюди, підходили і прислухалися. Спочатку недовіряли, та згодом все ставало на свої місця, почалися звертання "прошу пана музиканта" і так далі. З"явилася справжня, непідробна повага, яка останнім часом почала по відношенню до музикантів суттєво зменшуватись. З фінансової сторони - отримуємо замовника інтелегентного, який готовий заплатити за живу музику а не ......... Люди дуже все добре розуміють, коли стоять два пінгвіна з ноутом а то і двома і по черзі співають, (при чому з одного йде музика, а по другому дивляться парнуху). Не роблять їм зауваження хіба з вихованості. Музиканти повинні навчитися поважати себе і свою роботу, підкреслюю РОБОТУ. А від добре виконаної роботи завжди отримуєш задоволення (і не тільки моральне). |
Василь | 2 Квітня 2011, о 13:06 |
Користувач |
До п.Roman Zyvograj!Що це Ви гоните за якусь парнуху?!!! Вам не соромно? Я старався бути завжди толерантним! Терпінню є "прєдєл"!Да грайте свої коломийки!А якщо шановані музиканти в Україні використовуть ноут-то це не злочин,при тому,якщо вони класно співають! На тому слові-бувайте здорові! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти