bodja bear | 16 Квітня 2011, о 20:53 |
---|---|
Користувач |
Мені також без талмуда важко |
Василь | 16 Квітня 2011, о 22:33 |
Користувач |
Трохи там п.Ігор Гарвас "перегнув"-в ноут то дійсно тупо дивляться,але якщо "талмуд" перед тобою-то можна і відвернутися.Наприклад,у мене "талмуди" оформлені тушшю і плакатним пером-я не "втуплююсь". |
bodja bear | 16 Квітня 2011, о 23:03 |
Користувач |
а я от буває деколи і "втуплююсь" |
Василь | 16 Квітня 2011, о 23:26 |
Користувач |
Да воно нормально,Бодя,хіба стільки запам"ятаєш? |
romamuz | 16 Квітня 2011, о 23:30 |
Користувач |
В основному всі тексти є у пам"яті, але іноді перемикає і вилітає текст з голови, талмуд чи ноут з текстом потрібен для того щоб час від часу підглядати в слова, але просто втупитись у талмуд чи ноут на цілу пісню, при цьому не бачити що довкола робиться, то це не є добре. |
bodja bear | 16 Квітня 2011, о 23:33 |
Користувач |
Пан Роман о тут ви праві на 100% |
Василь | 16 Квітня 2011, о 23:37 |
Користувач |
В тому і справа,що "втуплюватись" не потрібно..а так "одним глазом...!" |
Тарас Габа | 17 Квітня 2011, о 00:21 |
Користувач |
Не так давно, колєга співав три рази один і той куплет пісні.Але не тому що не знав тексту,а через те,що привик його перед собою бачити(тут він повинен бути).Я аж присів зі сміху, але коли побачив що талмут ,,висипався,, на підлогу, а той не може залишити інструмен ,стало навіть шкода !!! Буває і така ситуація...Успіхів усім! |
Василь | 17 Квітня 2011, о 00:32 |
Користувач |
Всяке буває,але дійсно,якщо музикант має на озброєнні декілька сот пісень,то як же він їх запам"ятає? Хоча кажуть,що Олександр Македонський мав 40-тисячне військо і знав кожного солдата по імені!!! Ну я не Олександр Македонський! |
Віктор Крутей | 17 Квітня 2011, о 00:33 |
Користувач |
О, хлопці, я також ніби слова всі знаю, а от без зошетів ніяк. Ну, мусить бути під рукою і все тут. Буває що і "втупрююся" , але виключно на дівчат... Навідь окуляри почав носити, щоб слова в зошиті скоріше знаходити... :)))). |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти