Yulianovich | 9 Квітня 2011, о 19:26 |
---|---|
Користувач |
Та ніц, а то я вже встрашився за свій рівень IQ . |
♥3IPKA_EKPAHУ♥ | 9 Квітня 2011, о 19:32 |
Користувач |
Та ні,п.Ігоре Гарвас,усе чотко! :-) |
Gocan | 9 Квітня 2011, о 19:37 |
Користувач |
Шановний тезку! Особисто у Вашій профпридатності я не сумніваюся, навіть без відеороликів. Чому? Тому що всеж-таки Ви людина з закалкою ще від тих років, про які приємно згадувати. Факт, я аматор, маю тільки музичну школу, та все ж таки відіграти весілля без фонограм МОЖУ!!! Погоджуся з закидами п.Василя, що у нас можна виїхати тільки на польках чи коломийках, але... знову але... ту ж саму коломийку технічно зіграти, на мою думку складніше, ніж "Запахла весной" Чи може я не правий? |
Василь | 9 Квітня 2011, о 19:38 |
Користувач |
Слабо,Ігоре -слабо(це від мене)просто грав в одному колективі,прогнали-перейшов в інший.Да не ображайтеся Ви, Всі так!!! Бажаю Вам один одного підтримувати на сайті, |
♥3IPKA_EKPAHУ♥ | 9 Квітня 2011, о 19:44 |
Користувач |
П.Ігоре Gocan,я Вас розумію,не легка праця грати коломийки,бо сама граю на баяні. |
Gocan | 9 Квітня 2011, о 19:49 |
Користувач |
Дорога ♥3IPKA_EKPAHУ♥! Особисто для мене це задоволення, працею то було тоді коли я вчився грати:) |
♥3IPKA_EKPAHУ♥ | 9 Квітня 2011, о 19:56 |
Користувач |
Так,п.Ігор,навчання-кропітка праця,але ж і гра теж праця. Щоб Ви не казали. ;-) |
Василь | 9 Квітня 2011, о 20:02 |
Користувач |
Давайте-но,хлопці,будемо миритися і допомагати один одному!!! |
Gocan | 9 Квітня 2011, о 20:18 |
Користувач |
Василь, тільки так, тому що музиканти всеж таки люди не такі як усі, і підтримувати один одного повинні! Дякую за діалог, бо кожна думка має право бути. |
♥3IPKA_EKPAHУ♥ | 9 Квітня 2011, о 20:20 |
Користувач |
Так,п.Василю,але ж Ви чудово вмієте ''допомагати''!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти