Dj_Yura | 30 Травня 2011, о 16:21 |
---|---|
Користувач |
Не хочеться тебе розчаровувати, але в мені даний комплект взагалі не сподобався, коли його порівняв з іншими виробниками в даній ціновій категорії. Зробив висновок, що це звичайна бюджетна акустика від виробника. За такі гроші наприклад з Парка можна скласти комплект, який буде звучати набагато краще. ІМХО. Думаю, якщо тобі ZX4 сподобались, то до того в тебе могла бути тільки саморобна акустика |
Vitaliy гурт ... | 30 Травня 2011, о 16:23 |
Користувач |
Ну на вкус і цвєт)) |
Vitaliy гурт ... | 30 Травня 2011, о 16:29 |
Користувач |
Думаю, якщо тобі ZX4 сподобались, то до того в тебе могла бути тільки саморобна акустика... Ти або не розбираєшся в тих питаннях, або не про ту модель говориш))) |
Dj_Yura | 30 Травня 2011, о 17:44 |
Користувач |
Віталік, можна довго слухати як розхвалюють Live,TX,ZX серію і переконувати себе, що це супер акустика. А можна один раз зробити який небудь тест і припівняти її до акустики від інших виробників в даній ціновій категорії і повірити своїм вухам. З іншого боку треба розуміти, що від Войса хороший звук - це приблизно 2000 євро за колонку, бомба звук - 3000 євро і вище. А звук до 1000 євро це так зване "бюджетне сміття" від виробника, яке поступається у звуку навіть маловідомим виробникам. Із Войса із серії Live,TX,ZX єдине що заслуговує уваги це драйвер ND 2. На жаль на сьогоднішній день серії Live,TX,ZX є перехвалені в інтернеті. |
Vitaliy гурт ... | 30 Травня 2011, о 17:52 |
Користувач |
Ну))) що буду тобі відписувати) Маєш свою думку тай добре) |
Dj_Yura | 30 Травня 2011, о 17:59 |
Користувач |
Ти правий - кожному своє! В кожного свій смак, свої вуха. |
Андрій | 30 Травня 2011, о 18:55 |
Користувач |
Dj_Yura. Я порівнював ZX4 з RCF ART 415. Мені Войс більше сподобавася.(І не мені одному.) А що на вашу думку краще у цій ціновій категорії? Маю великий сумнів що Парк буде краще звучати від Войса!!! |
Руслан Кузьо | 30 Травня 2011, о 19:35 |
Користувач |
Цілком згідний з Андрієм. До речі, також взяли ТХ суб. Працювали випускні - одне задоволення!!!!!! |
Dj_Yura | 30 Травня 2011, о 19:53 |
Користувач |
Андрій Грех, а можна детальніше про ваше порівняння? У РЦФ 415 набагато детальніші високі -ФАКТ. Середина теж краща. Низ поступається. А кому у топі потрібен бас - за це відповідає саб
|
Андрій | 30 Травня 2011, о 20:17 |
Користувач |
високі у не те що кращі, просто таке враження що вони грають у вищому діапазоні. Зате у Войса високі мягші. середина у RCF завалена. Під час співу я додавав середину ,а на войсах прибирав. низу у RCF багато, але він якийсь розлізлий. Не такий мясистий і точний як у ZX4. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти