Dj_Yura | 1 Червня 2011, о 13:30 |
---|---|
Користувач |
Dj_Yura, Ви напевно перший власний ZX5, якому вони не дуже подобаються. Бо досі я чув тільки позитивні вдгуки від власників цих колонок Я тоже так певний час думав, але коли почав спілкуватись з тими людьми, яки вихваляють вище вказані серії від Войса, то виявилось, що всі вони займаються продажем Електро-Войсу, або привозять через родичів, або ще якось інакше. Наприклад , Yura Reipashi, йому звук також не сподобався. На форумі шов (вище вказаному) також багато незадоволених. |
Yulianovich | 1 Червня 2011, о 14:58 |
Користувач |
Тема звукопідсилення, це професійна тема. В кожного своє бачення реалізації цього процесу,свої фінансові доходи і свій музичний і звуковий смак. Всі хто відписав по сабжу праві. Лише б закликав колег у висловлюваннях вказувати що це їх особиста думка. |
Андрій | 1 Червня 2011, о 15:07 |
Користувач |
Dj_Yura, Нажаль (або на щастя) я не маю жодного відношення до продажу апаратуру. Я простий музикант, як і більшість тут присутніх. Просто мені подобається якісна апаратура. Люблю отрумувати задоволення від роботи на хорошому звуці. |
Андрій Нечипор | 1 Червня 2011, о 18:08 |
Користувач |
Андрій не іде мова за ображання іде обговорення Electro Voice ‚а до чого тут RCF ?Ти знаєш і смаки наші нібито співпадають‚ мені теж дуже сподобалась серія ТХ ‚але дехто говорить що zx4 звучить так само бо там такий самий драйвер .Думаю не про драйвера говорим а про ту чи іншу серію EV і про якість звуку.Може навіть собі візьму комплект ТХ‚ вже нібито найшов ‚чотири суба два топа і підсилювач 1212.Додам DYNACORD POVER MATE теж не дає правдивого звуку а прикрашає так як RCF ? Чому тут у нас розбіжність ? |
Юрій Рейпаші | 1 Червня 2011, о 20:14 |
Користувач |
Я був і є великим прихильником фірми Electro Voice!Просто сучасні пластикові 2-полосні серії ( ZX) не мають такого густого та сильного звуку як старші 3-полосні деревяні моделі.Якщо порівняти технічні характеристики (ZX5 і S-15-3 наприклад) то на бумазі ZX5 виграє. Але наяву S-15-3 звучить достойніше.Мав змогу недавно порівнювати ці моделі. |
Yulianovich | 1 Червня 2011, о 20:18 |
Користувач |
Андрій Нечипор, а чим збираєтесь ділити, який кросовером, чи контролером? |
Dj_Yura | 1 Червня 2011, о 20:30 |
Користувач |
Yura Reipashi , 3-х полоска завжди буде звучати краще, особливо гарно чути різницю на мікрофонах, це навіть не хочетося обговорювати. |
Андрій Нечипор | 1 Червня 2011, о 21:20 |
Користувач |
Ігор Гарвас чесно кажучи я ще не знаю‚перше треба привести потім буду думати і пробувати що краще‚ чув той суб з пасивним фільтром досить не погано але думаю що кросовер свою роботу зробить‚а поки не купив думаю за рано щось говорити. |
Андрій | 1 Червня 2011, о 21:47 |
Користувач |
"DYNACORD POVER MATE теж не дає правдивого звуку а прикрашає так як RCF ? Чому тут у нас розбіжність"
Напевно у тому розбіжність, що DYNACORD прикрашає по-німецьки, а RCF по-італійськи (жарт) |
Yulianovich | 1 Червня 2011, о 22:06 |
Користувач |
Без активного ділення акустику за такі гроші ділити пасивом, це гроші на вітер. IMHO. Докупіть який DBX-223+2SC і буде вже краще. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти