Dj_Yura | 30 Травня 2011, о 20:37 |
---|---|
Користувач |
У RCF не має ніякої заваленої середини, звідки ви таке взяли? За ті гроші що коштують ZX4, можна взяти такі колонки, звучать набагато краще ZX4 і голосніше, порівнював в притул. http://www.audiosila.com/product/ps615/ Як варіант пробував ставити 4 трьох полосних топи GAMMA4315 , звучить набагато краще ZX4 .
|
Руслан Кузьо | 30 Травня 2011, о 21:05 |
Користувач |
Голосніше - це не означає що краще!(моя думка) |
Руслан Кузьо | 30 Травня 2011, о 21:13 |
Користувач |
В даний момент(коли набираю це повідомлення) працюю на випускному. Взяли для порівняння РЦФ 415. Вчора і після вчора працювали на Войсах. Голос пів-біди викрутили, РЦФ 415 трохи витягує завдяки цифровим підсилювачам. |
Андрій | 30 Травня 2011, о 21:19 |
Користувач |
Я всю лінійку rcf не слухав. просто як на мене у zx4 прозоріша середина. Але як кажуть "на вкус и цвет..." Можливо Парки звучать краще... |
Андрій | 30 Травня 2011, о 21:34 |
Користувач |
Мені здається, що EMINENCE порівнювати з EV трохи не коректно. |
Dj_Yura | 30 Травня 2011, о 22:45 |
Користувач |
Мені здається, що EMINENCE порівнювати з EV трохи не коректно. Ну це любима фраза продавців дорогої апаратури. Коректно, ще і як коректно. |
Yulianovich | 30 Травня 2011, о 23:22 |
Користувач |
Андрій Грех, Парк в топові моделі ставить B&C. А думка всіх орієнтована по дешевих моделях Парку з Еміненсом, де штампована корзина і 2" котушка. І взагалі хтось з власників акустики EV порівнював свої електровойси з аналогічними акустичними системами такого ж класу і цінового сегменту від інших виробників? Бо виходить ніби:" Я Пастернака не читал, но осуждаю!". |
Руслан Кузьо | 30 Травня 2011, о 23:25 |
Користувач |
Андрій не продавець дорогої апаратури - а щасливий власник. І я також. |
Андрій | 30 Травня 2011, о 23:31 |
Користувач |
Мова також йшла про топи GAMMA4315. А там стоїть EMINENCE.
"На фронтальной панели установлены 15-ти дюймовая низкочастотная головка EMINENCE GAMMA15, среднечастотная EMINENCE BETA8A и высокочастотная EMINENCE APT80."
Про B&C я не говорив, бо я їх не чув. А EMINENCE наслухався доволі.
|
Dj_Yura | 31 Травня 2011, о 13:40 |
Користувач |
Андрій Грех , а у вас зараз яка акустика, якщо не секрет? Ігор Гарвас, я написав що порівнював. І всі ми дружно погодились, що всі вище вказані серії від Войса дуже перехвалені. Націнка приблизно 50 відсотків за імя. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти