Назар Рибак | 27 Травня 2011, о 13:08 |
---|---|
Модератор |
На слова "Як оркестр заграє" гарно підходить мелодія коломийки! |
SHARIK | 27 Травня 2011, о 13:41 |
Модератор |
А другий вірш " Єднаймося Брати" добре ліг би на урочисту, піднесену музику!!!! Не поганий би " Гімн лабухів" получився!!! Але як прокручував голові і на ф-но все якись " плагіат" виходить, або зводиться до " - Господи помилуй... |
SHARIK | 27 Травня 2011, о 13:49 |
Модератор |
А може дісно кожен хто вміє творити закидати на сайт заготовки - напр. щось в мій вокал , а ноти в пошук нотів, чи створити окрему тему. Можливо з того щось би вийшло а автор міг би оцінити. Але напено треба написати - я закинув то.... там то..... подивіться... Попробуєм???? |
aristokratiya5 | 27 Травня 2011, о 14:22 |
Користувач |
панове ,музична спільното,ви не уявляєте наскільки ви праві.Я уже років 10 пробую накидати музику і або плачу,або виходить від "Боже,царя храни"до "Два городи обробила".Причина:вірші написані практикуючим музикою і про музик. |
romamuz | 27 Травня 2011, о 16:16 |
Користувач |
Тобто, про нас усіх. Я теж трохи пробував, плагіат лізе і лізе, як не відганяй. Також підтримую вірш "Єднаймося брати" покласти на урочисту, бравурну музику, і щоб там обов"язково звучав симфонічний або великий духовий у всій своїй красі!!! |
Василь | 27 Травня 2011, о 19:21 |
Користувач |
Панове музиканти! Ви ж тямущі! Плагіат трошки "лізе" - ну хр.. з ним. Зробіть для лабухів приємну річ! |
Василь | 27 Травня 2011, о 19:37 |
Користувач |
Чому не можу виправити свою помилку !?Ніяк не розумію!Випадково нажав на буккву -і ніяк не можу виправити помилку?А люди сміються... |
Віталій Деревянко | 28 Травня 2011, о 02:34 |
Користувач |
Панове музиканти колеги,свою версію по нотках не вмію викласти на форумі)))але е така пісння російська хто знае,,Ой кт-ото с горачки спустился. наверна милый мой.идет......Третя версія тексту,,МУЗИКАНТ. .продовження ,,А хлопчик грае на (фанерах)(ноутбуці) він музикантом класним став)))))))))...... ЖАРТ слова дійсно класні про нас!!!! З повагою. |
Motulyok | 29 Травня 2011, о 22:50 |
Користувач |
Велика дяка і шана пану АВТОРУ віршів, уклін ВАМ БАТЬКУ до землі!!!!! Ваш батько не просто музикант і трошки автор, ВІН ДУЖЕ ТАЛАНОВИТА ЛЮДИНА!!!!!!! З повагою Оксана!!!!!
P.S. а якщо вірш покласти на музику, типу маршу???? |
Юрій Бульбах | 31 Травня 2011, о 10:17 |
Модератор |
Чудові вірші! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти