Melnik | 19 Жовтня 2012, о 21:06 |
---|---|
Користувач |
Геніально, як і кожен твір Віктора Павловича! Така собі антологія лабухівського фольклору!:)) |
Юрко (DJ ... | 22 Жовтня 2012, о 12:42 |
Користувач |
Вірші чудові))) Твори генія сучасності!!!!))) Дай Боже здоров"ячка Віктору Павловичу, на многії літа)))) А доречі, остання гумореска, гарненько лягає на коломийку, тільки холєра довга)))))) Зате посміявся класно))) |
aristokratiya5 | 24 Жовтня 2012, о 10:18 |
Користувач |
Вузли
Для мене стала відкриттям Жахлива істина одвічна – Мотузка нашого життя Уся в вузлах непересічних.
Як тільки розв'язав один – Вже другий вузлик закрутився... Вузли тривог, вузли біди, А я лишень на світ з’явився.
Війна, вороння, сирота, Хвороби, окуляри-очі, Напівголодна суєта, Дитинство зле і неохоче.
Грав на весіллях на трубі, Ще й зараз похорони граю, І мрію ще про щось собі – Хоча все марно. Це я знаю.
Не те сказав, не так зробив, На когось косо подивився, А хтось знічев'я б тебе з'їв, Якби в "трудах" цих не вдавився.
Я гриз зубами ці вузли, Ховаючись від всього світу... Стежки з дитинства проросли Мої печальним жовтим цвітом.
– Хто в'яже їх? – питаю я. І завжди відповідь знайдеться. Вузли, вузли... Їх ого-го. – Коли ж це доля усміхнеться? |
aristokratiya5 | 24 Жовтня 2012, о 10:27 |
Користувач |
Бо ти її втіха В життєвому вирі, в життєвому гамі Місцинку для слів цих у серці знаходь: Якщо на землі роблять боляче мамі, – У небі високому плаче Господь.
Зникають народи, держави, кордони – Історія пише свої сторінки. Лише не зникають печальнії дзвони, Коли вже без мами марнуєш роки.
Своїми піснями до Бога не кличу, Бо виріс в країні, де скривджений Бог, Але милосердя Господнього зичу Я матері, люди. Важкий її рок.
Посади високі і слави медові – Усе непотрібна мирська суєта. Коли слово "мати" зникає із мови, У серці холодна і зла пустота.
Облишмо посади. Хай вітер нам в косах Від руху швидкого тривожно гуде. Хай все заніміє, хай душать нас сльози, Коли ми до мами на цвинтар ідем.
Не кривди її – найріднішу на світі, Коли серед нас ще іде по життю. Неси ти їй радість, даруй ти їй квіти, Не дай до серденька зайти забуттю.
І щоб там не було, не кривди словами, Бо ти – її втіха, бо ти – її плоть. Якщо на землі роблять боляче мамі, – У небі високому плаче Господь.
|
aristokratiya5 | 24 Жовтня 2012, о 10:28 |
Користувач |
Ми цей Вірш використовуєм на весіллях, читаємо на фоні музики А.Горчинського, присв'ячуєм весільним мамам і кожен своїй. |
aristokratiya5 | 4 Лютого 2013, о 10:29 |
Користувач |
Весільним музикам – Віват.
До бою, побратими, у неспокій – Попівський піст зникає у вітрах, І на найкращій ноті, на високій Весіль почнеться шлях у рушниках.
Хай тішаться щасливі наречені, Батьки, рідня, природа на кінець. Хай музика дідами осв’ячена Звучить із ваших зморених сердець.
До бою, побратими у дорогу, Розкрийте душу – суть Ваша така, Беріть усе, що грає, на підмогу І, хоч один раз < Вріжте Гопака>
Можливо Ваша музика недільна Мов поцілунок, зніме сум з очей. І за хвилину сонячну, весільну – Прийміть повагу й оплески людей. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти