bodja bear | 27 Червня 2011, о 12:31 |
---|---|
Користувач |
Золоті слова пане Роман і кому то краще знати як не вам))))Я особисто думаю що в близькому майбутньому ми ще тотального живяку не побачимо((( але зявляться команди які будуть працювати в живу і будуть мати і касу і повагу публіки а караокери і далі будуть падати на низ, як вже власне і відбувається не музиканти а "включателі" ні поваги та і ціна падає |
Roman_Zyvograj | 27 Червня 2011, о 13:01 |
Користувач |
Нові матеріали зараз є в You Tube на запит Живограй. |
edeljveys | 27 Червня 2011, о 20:44 |
Користувач |
Прєднуюсь до теми і підтримую прихильників живої лаби.Хоча дуже часто стається так як Пан Бедзьо каже. Клієнти до живого є ,але дуже рідко.Впирається в гроші і в пацанячий сучасний вік-розум.Але перевиховувати молодь треба.Я за живе виконання,хай навіть,яке би воно там не було. Друге питання,як це зробити?-Чекаю Ваші пропозиції. ...Давайте почнемо разом! |
Богдан Іванишин | 27 Червня 2011, о 23:34 |
Адміністратор |
Є в мне один варіант! Тре сказати модераторам що б заблокували скачування мінусів, і тре заборонити продаж Асусів, мінідисків, Мп 3 плєєрів, І того всякого мотлоху! Ввести табу на то всьо! От наприклад приходить мєнт в кабак, знаходить в тебе "ПРОГРАВАЧ" і 3 роки тобі гарантовано !! ГААА??? Ото би було!!!! Тільки в сні таке може бути!! Гумор хлопці теж потрібний! Не гнівайтисі бо я вже не можу! |
bodja bear | 27 Червня 2011, о 23:40 |
Користувач |
Ну чо гумор ,фанери тож свого роду шахрайство , а скільки в нас там за шахрайство дають??????? |
Yulianovich | 30 Червня 2011, о 20:16 |
Користувач |
Вчора святкували ювілей нашого колеги. Був орендований бар, виставлена апаратура. Вітали, піячили, грали і співали. Присутні були лише музики. Так от, ні в кого і бажання не виникало заспівати під фогограму. Бо якось після конкретного живяка це б виглядало непристойно. Грали хто як міг і з ким хотів. Повний демократизм. Всі отримали безмежну порцію задоволення. Хто не міг вийти і заграти, відчували себе мабудь не найкраще. |
edeljveys | 30 Червня 2011, о 23:36 |
Користувач |
Пане Ігоре--ДОРЕЧНИЙ ВАШ відгук ,супер ідея ! Від сьогодні запрваджу її в Долинському р-ні. Міроприємства у музиків НА ЖИВО!!! |
SHARIK | 1 Липня 2011, о 10:48 |
Модератор |
Воно так і повинно бути і тема піднімалась до обговорення " Зустріч в релі". Не хай, для початку, не в великих маштабах, а просто святкування ювілеїв друзів - музикантів, однодумців, в кожному регіоні. Це ЖИВЕ СПІЛКУВАННЯ, не вже не цікаво когось полухати, самому пограти? Чернівчани давно практикують сейшн. До речі цьго року приїхали музиканти з Вінницької обл. Могилів - Подільського р-н, с Куковка, знаю тільки Сергія Шевченко. Хто ближче тих хлопаків може поцікавитись в них як все пройшло. Привіт Всім. Приєднуйтесь до живого спілкування і до живої музики!!! |
lyubchik_Klim | 1 Липня 2011, о 12:40 |
Користувач |
Шановні шановні всі гості, модератори,музиканти,лабухи,вчителі, викладачі,лікарі і інженери. На ВЕСІЛЛІ (тобто халтура) всі грають як можуть чи під мінус чи під плюс,чи на живо, чи помало,чи караокєри,рокєри і.т.д.Хочемо грати на живо йдіть на велику сцену і грайте дійсно в лінію,в інструменти,а не в комп чи в деку.І не облапошуйте одні одних!!!!!!!!!!!!!! |
SHARIK | 1 Липня 2011, о 15:00 |
Модератор |
Зовсім не згідний з трактуванням Любчика. На мою думку перейти з категорії весільного лабуха на професійну сцену ( при умові, якщо грати, чи співати) - це ПРОГРЕС, а опуститись з музиканта до меблі стоячої під фанеру - це ДЕГЕНЕРАЦІЯ. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти