lyubchik_Klim | 1 Липня 2011, о 15:45 |
---|---|
Користувач |
Це є КОМЕРЦІЯ! |
Yulianovich | 1 Липня 2011, о 18:23 |
Користувач |
Торгі́вля (комерція) — процес обміну товарами, послугами, цінностями і грошима. У широкому значенні — вид підприємницької діяльності, пов'язаний з купівлею-продажем товарів. |
Віктор Крутей | 2 Липня 2011, о 02:16 |
Користувач |
На 100 відсотків погоджуюся з п. Бедзю , що гумор потрібен, з гумором сильнішає імунітет в організмі і відповідно не чіпляєсі грипа. А нам хворіти не можна ! Сім'я на нас розраховує! Чи буде "вострєбована" жива музика на весіллях ? БУДЕ ! А знаєте коли? Та тоді коли в магазинах будуть продавати ковбасу з м'са , а молоко з молока, і ми при цьому будемо мати можливість це купити. Наші жінки купляють додому ковбасу , а ми її їмо , говорячи : " Якась вона не така , як повинна бути" і свеодно їмо, а от кіт їсти її не хоче. Це що ми не маємо смаку ?... Так і клієнт , все знає і все розуміє і вибирає щось середнє, маневруючи між якістю та ціною, хто на що фінансово спроможний /кому якість а кому музичний супровід/. Запитання до тих дописувачів, котрі справляли весілля своїм дітям: " НУ ЯК ВОНО, БУТИ САМОМУ КЛІЄНТОМ?" коли і без музики хватає головної болі. /це при тому, що про весілля знаєш ВСЕ! / Я все-таки оптимістично дивлюся в майбутнє , коли працююча людина , в фінансовому плані буде спокійніша і забезпечена на той життєвий мінімум, . це і одруження, народження дітей , оплата їх навчання та достойної освіти, щоб кожен міг справити весілля дитині, найнявши живу музику... А на рахунок живої музики , то ми ту "сінтетику" переживемо, пережили ж бальонові плащі, кримплінові костюми, та турецькі кожанки і при цьому наша ВИШИТА СОРОЧКА стала ще більш шанованішою !!! ))))... |
Назар Рибак | 2 Липня 2011, о 09:52 |
Модератор |
Найкраща відповідь зі всіх! |
Володимир Боршош | 2 Липня 2011, о 12:51 |
Користувач |
Згоден з Віктором на 300%. Але хто дійсно може і грає живий музон і Головне - вміє підібрати репертуар під кожну конкретну компанію - той має і буде мати роботу при будь-яких ситуаціях... |
edeljveys | 3 Липня 2011, о 02:12 |
Користувач |
С Л А В А У К Р Ї Н І ! ! ! Вітаю Всіх Земляків з перемогою ! Українська пісня найкраща ! Впевнений що москалям в ринзі немає що робити! З Прикарпатським привітом бажаю всім Форумчанам успіху! |
Василь | 3 Липня 2011, о 02:44 |
Користувач |
Вважаю висловлювання шанованого edeljveys є неприпустимим щодо ставлення до людей іншої національності на рахунок "москалів".Так,я по спеціальності викладач російської мови і я не нагадую шанованому "едельвейсу" про СС "Галичина",бо вже дістало.Я не знаю,що таке "ринзі",якщо сайт окупували такі "едельвейси",то я вийду без проблем!!! |
edeljveys | 3 Липня 2011, о 10:45 |
Користувач |
***ТАРАС ГРИГОРОВИЧ ШЕВЧЕНКО
Зійшлись, побрались, поєднались,
5 грудня [1860,
*** |
bodja bear | 3 Липня 2011, о 11:24 |
Користувач |
п. Василь п.Едельвейс хочу звернути вашу увагу ,що це музичний форум і не історико-політичний .Маєте бажання поговорити про"москалів" та "СС Галичина" то для того є інші спеціалізовані форуми........Тут будьласка давайте більше про музику. |
Василь | 3 Липня 2011, о 12:21 |
Користувач |
Пане Богдане,дякую Вам і розумію Ваше слушне зауваження.Більше не буду,але не втримаюсь і додам шанованому дописувачу Едельвейсу,що Шевченка викупили із кріпацтва такі собі "москалі",як Василь Андрійович Жуковський-відомий російський поет,учитель Пушкіна та відомий у всьому світі художник-Карл Брюллов.Вважаю,що тема національної нетерпимості не буде присутня на чудовому Львівському сайті.Перепрошую, з моєї сторони більше закидів не буде. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти