Vasul Гурт*Чисті ... | 22 Листопада 2014, о 10:51 |
---|---|
Користувач |
В мене sound craft-FX-8.folio.spirit.Англія.І yamaha124cx.
|
Юрко (DJ ... | 9 Грудня 2014, о 20:11 |
Користувач |
Взяли Yamaha 01V. Меккі та Алена продав. Не шкодую)) |
Віталік Вус | 9 Грудня 2014, о 20:37 |
Користувач |
Юрко (DJ VIST),а як же PRESONUS? |
Долинський ТАЛіСМАН | 9 Грудня 2014, о 21:05 |
Користувач |
DINACORD POWERMATE 1000-3. ПРОДАЮ. |
Юрко (DJ ... | 10 Грудня 2014, о 08:42 |
Користувач |
Віталік, За пресонус просять просто непристойні гроші без ОБОВ"ЯЗКОВОГО функціоналу. Наприклад, Ямаха вміє по міді відправляти ММС команди для керування DAW, тобто не рухаючи мишку та клаву, я можу запрограмувати роботу софта так, щщоб фейдерами та кнопками пульта писати/зводити. Пресонус, хоч і рідний пульт для Studio One, то не вміє впринципі... Взявши ямаху для студії, спробував її на лайв - на тому всі сумніви розвіялися. Звучить реально кошерно. Колись пробував Roland 3100, повернувся назад на аналог. Спробував ямаху - зрозумів, що роланд то г-но, а студійна цифра рулить в лайві, головне потратити пів дня, щоб накрутити))) |
777Roman777 | 26 Липня 2015, о 22:27 |
Користувач |
А чи хтось працює на Yamaha MGP32X???
|
Казимир | 26 Липня 2015, о 23:30 |
Користувач |
Не сміло придбав Вehringer x32. Producer, пів року адаптувався і вчився тепер сміло і відверто кажу-задоволений звуком,ефектами реверу і процесорами обробки звуку на виходах також зручним інтерфейсом,тобто можливостями його в повному обсязі задоволений і виновок : від фірми Behringer одна назва залишилась. |
bodja bear | 27 Липня 2015, о 07:39 |
Користувач |
Берінжер розвивається,стягнули під себе більшість солідних брендів і вчаться від них,цілком ймовірно що через невеликий переіод часу, будуть говорити,та нашо тобі той Ален хіт візьми собі дійсно фірму і не парся... я зарас про вухастого))))) |
Yuriyolen | 17 Серпня 2015, о 22:23 |
Користувач |
Mackie 1604 vzl |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти