hoptij2010 | 18 Серпня 2012, о 10:46 |
---|---|
Користувач |
До недавна користувались Allen&Heath; ZED14, а зараз користуємось DYNACORD PowerMate 1000-3. |
Микола Долішний | 8 Вересня 2012, о 00:53 |
Користувач |
Allen Heat Pa 12, поки що задовільняє.
|
Володимир Олексюк | 17 Листопада 2012, о 21:56 |
Користувач |
У мене ALESIS MULTIMIX 12 FX,нещодавно поміняв залпом всі фейдера - став як новий!!! Під час ремонту була думка міняти мікшера слухав Крафта ЕФХ 8 - не сподобалось , ,,,Дуже сподобався Аллен ЗеД 10 ФХ ,навіть чуть не купив,але тепер з ремонту забрав свого АЛЕСИКА і всі мрії відпали.Аллен звучить мякше,як на мою думку .А ВИ як гадаєте,шановні Колеги? - варто міняти АЛЕСИКА на АЛЛЕНИКА,чи це не часом ШИЛО на МИЛО??? |
Володимир Олексюк | 17 Листопада 2012, о 21:56 |
Користувач |
|
pete fedyshyn | 18 Листопада 2012, о 14:34 |
Користувач |
Якщо все влаштовує, то навіщо міняти? Змінювати на щось краще треба тоді, коли звучання уже не задовольняє, коли якість звучання апарату відстає від твого розуміння, як воно МАЄ ЗВУЧАТИ. |
Yulianovich | 18 Листопада 2012, о 15:56 |
Користувач |
Цілком згідний з pete fedyshyn. Міняти обладнання, чи музінструменти потрібно тоді, коли бачиш що з них вже все максимально використано і є усвідомлена потреба в кращому. Перш за все потрібно навчитись використовувати наявне. Посередньому скрипалеві скрипка Страдіварі мало чим допоможе. |
Suvorkin дует”Совість ... | 18 Листопада 2012, о 19:02 |
Користувач |
Маю Roland VM 3100-pro. |
DJAL | 18 Листопада 2012, о 21:56 |
Користувач |
Цілком згоден з pete fedyshyn та Ігор Гарвас, можу лише добавити, що заміна пристроїв напрошується іще тоді, коли "воно" вже занадто часто в ремонті, ну і коли є копійка та можливість придбати щось "дорожче, та начебто ліпше". Досі користую беренжер, і поки-що цілком його роботою задоволений (для моїх цілей цілком достатньо). |
Володимир Олексюк | 18 Листопада 2012, о 22:43 |
Користувач |
Дякую Вам,хлопці,pete fedyshyn, Ігор Гарвас,Олександр Парубочий - щиро ,що підтримали!! Я знав приблизно ,що мене відчують небайдужі до такої собі теми.Так! можна набрати крутих апаратів,крутих примочок .....напозичати у кума та сусіда грошей...але ,пробачте ,вмсловлюсь,бо якраз на язиці - скільки ВОВКА не годуй а він в ліс дивиться.. Довожу до певного результату:-якось в Києві бачив і чув СПІВАКА,дійсно від БОГА,так у нього Простий мікшер Ямаха МЖ 10/2 і ревер простенький на 8 режимів ( ! ) - так він завів так публіку на весіллі (Зібров з іншими просто відпочивають і курять коло тину) - я був там Хресним Батьком.Я дійсно ,відпочив - і це при скромній аппаратурі,і не було там Електровойса і близько... простенький СМ 58 ...Просто людина ,якщо має такий хист,то йому "не страшний сірий вовк" !!! А деякі мої друзі недавно відкрили новину,що купили АКУСТИКУ 2 по КІЛУ (і це на за зал 10 на 12) --для чого?????? Не розумію..чи може за для того,щоб перекричати ТЕ ,що вони не вміють грати навіть на клавишах елементарну польку, -зате купили МІДІ клавиатуру,кажуть,щоб бачили,що в нас є клавиша..... От так і живуть Псевдоживі музиканти.... |
Володимир Олексюк | 18 Листопада 2012, о 22:55 |
Користувач |
Знаєте,сьогодні прийли із дружиною на репетицію...подивився я на пульт свій, Алесик,а він знаєте,як старий собака,вірний та чекає тебе,коли ти його включиш і послухаєш....Залишу собі такого. Дякую , друзі!!!!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти