Vasyl | 20 Вересня 2011, о 21:46 |
---|---|
Користувач |
В ці гроші влазить учнівський американський SelmerBundi.Непогана дудка,Ними також займаюсь. |
SHARIK | 21 Вересня 2011, о 08:54 |
Модератор |
Привіт Всім!!! Ділимось інформацією про магазин - салони де є менш - більш вибір духових інструментів ( саксофонів ), як нових так і б/у з можливістю випробувати їх. Я розумію, що " Марьяччі" ми не знайдем, але всеж таки спробувати можна. І так поїхали: м Чернівці. "Ремікс". ( в Аркадія ) вул. Шептицького, 12-А, тел. 513037, 585021, 583350 сам беру для себе все що мені потрібно. м Тернопіль.Музичний салон «Шлягер» ( в Васі Кулака ) Вул. Ярослава Стецька 20а тел.+380 (67) 927-07-57 +380 (50) 586-84-66. http://shlyager.te.ua - практично є все і можна замовляти б/у з заграниці. Ще колись в Тернополі Ігор Гордій возив хороші сакси, але на жаль інформації не маю.Саксофоністи Львіщини, Франківська - і всі кому не байдужий цей інструмет напишіть про магазини на своїх теренах!!!! З повагою до Всіх!!!! |
kroyler | 6 Жовтня 2011, о 17:20 |
Користувач |
Привіт всім. Дуже потрібна ваша допомога. Я шукаю викладача для приватних уроків з гри на саксофоні у Львові. Шукаю для коханого - це його нездійснена мрія. А він так хоче навчитись грати на саксофоні. Якщо хтось знає номер, ім`я, чи прізвище якогось вчителя, або маєте знайомих, які могли б допомогти, напишіть тут - я буду дуже вдячна. |
SHARIK | 12 Жовтня 2011, о 10:05 |
Модератор |
Тут вказанні ссилки на інформацію про духові інструменти Китай, Тайланд, В"єтнам, які експортуються в Европу і " гуляють" в наших краях.http://www.music-tenon.com Всім кому цікаво може переглянути і мати інформацію провиробника. Правда не всі сторінки перекладаються в Google, особливо де можна поцікавитись ціною. |
SHARIK | 12 Жовтня 2011, о 12:13 |
Модератор |
http://www.musik-service.de/roy-benson Ще одна інформація по відомих брендах. |
ДІМА гурт"Дивограй" | 14 Жовтня 2011, о 13:55 |
Користувач |
Хлопці,я би радив у бік китайських,вєтнамських саксофонів навіть не дивитися.Я займаюсь духовими і дійсно бачив китайські саксофони які строять.Але це рідкість.Не знаю з чого вони їх роблять,але не факт,що близько нульової температури не прийде вуйко нестроєвич(не строїть між нотами і навіть октавами) до колись стрійного саксофона.Стикався з таким на весіллі.Друге-китай це для мазохістів(саксофон тухне на очах,тяжче і тяжче на ньому грати,постійне регулювання клапанів,не говорю вже про лак і найголовніше---звучання).Третє-тупо економічно не вигідно.Беушний китай нереально потім продати(або за 80-150доларів,щоб ще хтось помучився).Краще брати б\у японця чи американця за ті самі гроші.Коли надоїсть продати за ті самі гроші,або і більше.Докласти і купити ще кращий.До речі бачу,що старі американські саксофони постійно ростуть у ціні в цілому світі.Простий приклад-недавно я відкупив альта за500доларів у хлопця,якого йому продав два роки тому за 450. |
SHARIK | 14 Жовтня 2011, о 15:51 |
Модератор |
Дуже приємно що сторінка саксофоністів попонюється людьми які дісно дають розсудливі поради!!!! Респект Вам Діма!!!! Не подумайте, Всі відвідувачі сторінки, що я агітую за китайський бренд. Просто багато ( тай і тут на сайті) пропонують на продажу інструменти не вказуючи дісного виробника. Чи то по не знанню ( бо китайці теж навчились зашифровувати всій бренд), чи спеціально замовчують. Тому до Всіх велика просьба не встидатись і не комлексувати, а на давати правдиву інформацію, а покупець нехай робить сам вибір. Я закидаю інформацію для того, що хоч трохи орієтувались Всі хто цікавить, чи хоче купити сакс. А робити вибір їхнє право, який брати. Інформації є багато, просто ніхто конкретно не цікавиться, то я і закидаю загальну, поверхневу - просто для ознайомлення. Успіхів Всім!!!! |
Vasyl | 22 Жовтня 2011, о 13:15 |
Користувач |
Діма респект за цінні поради! Знаю Діму особисто-купу років ремонтує,регулює саксофони.Напрник не пізнав свій сакс.Возить з америки духові. В кого виникають якісь проблєми пишіть йому запитайте.Я впевнений всім відповість |
SHARIK | 9 Листопада 2011, о 08:36 |
Модератор |
Це роки випуску і серійні номери альтів саксофонів Conn вироблених в США. Інформація запозичина з форуму саксофоністів. Автор повідомлення Кузьмич.
1961 898556 |
SHARIK | 9 Листопада 2011, о 15:03 |
Модератор |
SaxPics.com Досить багато іформації про різні моделі саксів |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти