Андрій GoodSax ... | 1 Грудня 2016, о 15:21 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня, шановні саксофоністи ! Хто ще не придбав або має в намірі поміняти інструмент на щось краще, є в наявності і під замовлення хороші добротні (не Китай і т.п.) варіанти інструментів, від студентських і до проф. Аксесуари до саксів, мікрофони і т.п. також. |
Микола Богданович | 6 Грудня 2016, о 07:46 |
Користувач |
Подушки до альта і тенора є? |
Андрій GoodSax ... | 20 Січня 2017, о 20:43 |
Користувач |
Друзі, є хороші саксофони (4 альти і один тенор), інструменти всі граючі після профілактики в гарному стані, ціни адекватні. Альти: Selmer Bundy, Selmer Bundy II, Conn 18M, Vito Japan (Jamaha 23), всі в твердих кейсах, з мундштуками в комплекті. Тенор - Couesnon & Cie Paris - вінтажний інструмент з неймовірним тембром, без мундштука. І проф. радіосистема Shure GLXD з мікрофоном - прищепкою Beta 98H, майже нова. Кого цікавить, пишіть в приват або 0505813017, 0977313343. Дякую |
molodagalichina | 22 Січня 2017, о 16:57 |
Користувач |
Найбільший вибір саксофонів та інструментів в Україні.Юра0965468402. https://vk.com/public122112096 |
Andre | 26 Січня 2017, о 18:28 |
Користувач |
Саксофонів та інструментів?)) |
Юра | 1 Жовтня 2017, о 14:56 |
Користувач |
Привіт. Хлопці, мені терміново потрібен мундштук до альт саксофона(BS) Оскільки я не професійний музикант. і на халтурах багато не заробляю)) та й перспектив не видно, то я свій вибір зробив на такі моделі як Ріко Рояль В -5 (крафтоніт) або Ріко М-5 (металіт) Я прекрасно розумію, що в такій ціновій категорії не врто очікувати чудес від мундштука, але мене більше цікавить м*яке бархатне звучання + легкість виконання стоккато щоб можна було зіграти молдавську польку)) Знайомі музиканти обіцяли що попитають в штатах за Меєр М-5...але . по-перше, на це піде багато часу, а по-друге, не факт , що я собі зможу дозволоити придбати такй мунд. навіть якщо це б/у Буду вдячний за будь-які рекомендації. |
pete fedyshyn | 2 Жовтня 2017, о 16:35 |
Користувач |
в такій ціновій категорії не врто очікувати чудес від мундштука, але мене більше цікавить м*яке бархатне звучання + легкість виконання стоккато А що ще очікують від мундштука, крім якісного звучання і зручності користування? і платять за це немалі гроші? |
Юра | 15 Січня 2019, о 19:20 |
Користувач |
Добрий вечір. Привезли мені з Парижів) мунд. Сельмер С80 дабл. стар. Якраз самий оптимальний для мене варіант. Підходить і для повільних речей, і для польок з фокстротами. А для маршів буду брати рідний металічнийВS ...шоб було чути на друг село))) |
pasha sava | 13 Листопада 2019, о 22:49 |
Користувач |
Підкажіть будь-ласка де в Україні посріблюють саксофони? |
Віталій Коваль | 21 Серпня 2023, о 15:48 |
Користувач |
Слава Україні!Колеги,можливо хто має досвід роботи на jbl eon one compact? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти