Betty1234 | 1 Серпня 2014, о 01:08 |
---|---|
Користувач |
Шукаю саксофоніста на 9 серпня зіграти кілька пісень на зарученах.Напишіть мені сюди будm-ласка joj2008@ukr.net |
Віталій Коваль | 3 Вересня 2014, о 21:27 |
Користувач |
♪ Сергій ... є в Тернополі в Епіцентрі така штука,називається Мульти метал(по англ.).Чистить на ура,щей розхід малий.Банка приблизно 40 грн. -вистачить.Правда це стосовно посрібленого інструмента,або нікельованого.До лаку я б нічого не застосовував крім мякої нештучної ганчірки . |
SHARIK | 4 Вересня 2014, о 19:48 |
Модератор |
Теж чистить НЕ ЛАКОВАНІ інструменти... Вартість 32 гр. Куплено в " Метро"
|
SkiDo | 8 Жовтня 2014, о 13:02 |
Користувач |
підкажіть, де можливо провести капітальний ремонт саксофону альт Luxor Solo. У Львів привезти можу, однак добре було би початкову "діагностику" і приблизну оцінку вартості робіт провести по форографіях. десь років 7 тому відніс інструмент на ремонт горе-майстру... і стало ще гірше =( і приблизно стільки років я практично не грав. найгірше що це майстровидло помалювало мені інструмент із чогось типу балончика з сріблястою фарбою (певно таки це балончик і був). а частина клапанів буквально через тиждень від ремонту перестала нормально працювати.
шкода інструмент. відремонтувати б - сам би може знову почав грати. |
Віталій Коваль | 12 Січня 2015, о 23:26 |
Користувач |
згадав старий анегдот про гуцула- майстра,який поремонтував сакса,зробивши з нього трембіту: "Хто ж ту трембіту так погнув?".не в образу всім з гуцульщини. |
Денис Шеремета | 11 Квітня 2015, о 03:59 |
Користувач |
sax-score.at.ua - відбірні безкоштовні ноти, плюсовки та мінусовки для саксофона (in Bb, in Eb), кларнета (in Bb), флейти (in C) |
Юра Матвійчук | 26 Липня 2015, о 14:05 |
Користувач |
http://vk.com/club97943534 Долучайтесь до спільноти "Саксофон і саксофоністи". Багато цікавого матеріалу-відео,аудіозаписи,мінусовки,ноти ,біографії відомих саксофоністів та багато іншого |
Андрій GoodSax ... | 18 Серпня 2015, о 12:24 |
Користувач |
Всім привіт! Може цікавить когось, є на продаж мундштук ручної роботи майстра Валерія Шеркунова. Дзвонова бронза, модель зроблена під Jody Jazz, але з доробками майстра, розмір 7*, лігатура 4-точкова на рельсах. Що сказати,це бомба!по тембру,на продув,по зручності. фото вишлю, всі питання в приват. |
Awers | 26 Серпня 2015, о 20:44 |
Користувач |
П
|
ДІМА гурт"Дивограй" | 3 Вересня 2015, о 12:20 |
Користувач |
Для SkiDо:Ваш румунський ЛюксорСоло вам дешевше буде кинути в фосу і забути про нього,ніж давати в ремонт.Вони навіть після доброго капремонту не звучать,хоча на вигляд дуже кльові.Зараз за гроші за ремонт можна купити аматі.А це небо і земля.Мав це нещастя років 18 тому.Люксор Соло, футляр дуже подібний на труну))))))... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти