Lev | 30 Січня 2014, о 18:54 |
---|---|
Користувач |
звучання двох учнівських 23іх Ямах не завжди одинакове.Віто -це те саме що ямаха 23я.Правда,ціна віто має бути дещо дешевша. а чим пояснюється різниця в ціні ?
|
Віталій Коваль | 31 Січня 2014, о 21:35 |
Користувач |
а чим пояснюється різниця в ціні ? -Ціну встановлює ринок,чи то новий ,чи Б/у інструмент.Я думаю,що різниця в ціні полягає через те,що VITO-філія( на скільки мені відомо) бренду YAMAHA,але старіші інструменти все-таки -made in JAPAN.Для пересічної людини YAMAHA-бренд,а VITO....хто його знає.Хоча інструменти дещо різняться,але суть іх одна,звучать схоже,стройні,легкі,зручні.В порівнянні VITO-YAMAHA YAS23,я би добавив ще стару YAS 21(мав 21,23,ВІТО) вона на рахунок звуку і зборки краща. |
Віталій Коваль | 31 Січня 2014, о 21:41 |
Користувач |
Мій Вам висновок: VITO -це альтернатива YAS 23,21,25 - музикантам,або батькам учнів,студентів через те, що ціна дешевша.Інструмент негірший від ЯМАХИ. |
ST-Aurum | 1 Лютого 2014, о 12:30 |
Користувач |
Дуже вдячний за поради,взяв всеж таки віто, гарний та приємний тембр.Ніде не можу знайти його рік випуску, (Vito Japan серійний номер: 522778) може хтось знає таку інформацію |
Віталій Коваль | 2 Лютого 2014, о 22:26 |
Користувач |
А для чого воно Вам?Яка різниця,японський хороший інструмент,звичайно не верхньої лінійки,але.....ж. |
ST-Aurum | 4 Лютого 2014, о 11:51 |
Користувач |
Ну так, інструмент хороший, але хочеться для себе знати з якого він року. |
Oleh | 4 Лютого 2014, о 19:20 |
Користувач |
http://www.doctorsax.biz/Yamaha_Vito_History.htm Від себе додам,що Vito, Yamaha робила для французької саксофонової фірми Leblanc,прекрасний інструмент. |
ST-Aurum | 4 Лютого 2014, о 23:57 |
Користувач |
Дякую за корисну інформацію. |
pasha232 | 9 Лютого 2014, о 12:57 |
Користувач |
Привіт всім. |
Віталій Коваль | 9 Лютого 2014, о 19:06 |
Користувач |
Здається вже було обговорення цієї моделі. Питання поставлено некоректно. 1.Банді випускався ,наскільки відомо мені ,для духових колективів при коледжах і т.п. в США.Без цього навіть зрозуміло,що рівень інструменту -оркестровий,не для сольного використання. 2.І чи від дійсно порівняно з іншими саксами дешевий?-залежить з чим рівняти,вкажіть моделі..... Простий ,надійний,стройний відносно,механіка мені неподобається. Я так розумію ,що порівнювати треба в бюджетній нижній ланці? Ціна повинна коливатись від 300 до 450 приблизно. почитайте тут http://forum.saxontheweb.net/archive/index.php/f-112.html |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти