SHARIK | 27 Вересня 2013, о 09:50 |
---|---|
Модератор |
narazenko 6300-6500 просто в магазинах за таку ціну в наявності нових інших немає, а щоб брати б-у треба добре розумітись Згідний з Вами!!!! Але по Вашій логіці виходить, що взяти " нового китайця" на 3-4 роки, викинути 800 баксів - великого розуму не треба??? Може й так....
|
Oleh | 27 Вересня 2013, о 15:12 |
Користувач |
В наших магазинах нових інструментів ніяких окрім Китайських НЕ МАЄ.Та Ви подивіться на цьому сайті,для дитини інструмент можна вибрати прекрасний.Ну і що з того ,що б-у,зато вони перевірені часом,і завжди будуть в ціні.Цих Китайців через рік Ви не зможете і за 2000 гривень продати.Це він зараз гарно блистить,але повірте мені блистіти він буде не довго.Та за такі гроші можна купити напів професійний інструмент в гарному стані,всім світом визнаної фірми,а не Китайську туфту.Зверніться накінець до вчителя який буде вчити дитину,але я щось підозріваю,що це якраз він і хоче Вам втюхати ті Бенсони. Почитайте сторінку саксофоністів на цьому сайті,а також"куплю продам" відфільтруйте "саксофон" і я впевнений,що підберете інструмент для дитини.НІКОЛИ НЕ КУПЛЯЙТЕ КИТАЙСЬКІ САКСОФОНИ!!! |
Віталій Коваль | 29 Вересня 2013, о 05:36 |
Користувач |
Я би не звязувався з Китайцем за такі гроші.Не скажу про них нічого,бо не пробував -і не хочу,за такий бюджет можна шукати сміло випробувані часом інструменти відомих брендів. |
narazenko | 2 Жовтня 2013, о 12:40 |
Користувач |
Дякую всім форумчанам за коментарії, придбали Conn 20m в дуже хорошому стані практично без царапин, вийшов дешевше за китайця |
Віталій Коваль | 3 Жовтня 2013, о 23:24 |
Користувач |
|
Oleh | 4 Жовтня 2013, о 01:32 |
Користувач |
Ну от і добре.Приємно буває часом,що не дарма потієш над клавіатурою. |
1530MC | 24 Жовтня 2013, о 19:34 |
Користувач |
В попередніх повідомленнях хтось шукав сакс для дитини. Можу допомогти щоб родину на хліб і воду не садити. |
Володимир Боршош | 13 Листопада 2013, о 11:18 |
Користувач |
Потрібен ремкомплект до альт-саксофона Amati
|
Віталій Коваль | 17 Листопада 2013, о 05:37 |
Користувач |
що маєте на увазі -подушок ремкомплект? |
Володимир Боршош | 17 Листопада 2013, о 12:56 |
Користувач |
Пружини |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти