Петя | 14 Листопада 2011, о 21:42 |
---|---|
Користувач |
ямaхa psr s 900 чи корг пa 500 для гри по вeсiллях |
Lutso | 14 Листопада 2011, о 21:50 |
Користувач |
ПА500 фактично той самий ПА50 , далі думаю все ясно :) . Пане Петре купляйте мою кляпу тай не мучтеся з вибором :) |
sergejkushnir | 14 Листопада 2011, о 23:00 |
Користувач |
PSR S 900 краще. В мене є можливість порівнювати майже щодня |
sergejkushnir | 14 Листопада 2011, о 23:30 |
Користувач |
Олег за скільки продаєш 900? |
max-maestro | 16 Листопада 2011, о 17:02 |
Користувач |
Pa 50 без варіантів кращий...32 трековий секвенсор,можливість завантаження семплів та стилів з усієї лінійки (Pa),лінійний аудіовхід... |
unclehaphap | 16 Листопада 2011, о 17:26 |
Користувач |
У ПА50 хіба є семплер? |
Yulianovich | 16 Листопада 2011, о 17:30 |
Користувач |
Maximus Ювковецький, аргументація вражаюча. 32-о трековий секвенсор річ звичайно дуже потрібна на весіллі та і лінійним аудіовиходом не всі інструменти багаті. А от що з допомогою завантаження семплів та стилів з, скажімо, Pa3X можна зробити з РА-50 чудо-інструмент, я й незнав. |
sergejkushnir | 16 Листопада 2011, о 19:28 |
Користувач |
:=))))))))..! Виявляється па 50 це той же Па3X. Навіщо лишні гроші тратити А лінійний аудіовхід він так потрібний як той же сексенсер подвійний із слайдером, який ставлять на всі корги. Краще б замість нього поставили пм3 програвач як у ямасі, це більш потрібна штука на весіллях |
Богдан Іванишин | 16 Листопада 2011, о 20:00 |
Адміністратор |
Maximus Ювковецький - У Вас на аватарі оцей "ярличок" - ))))) Такий мають усі ))))) І де первага того 32 трекового секвенсера ??? Та ще й на весіллі ??? І сміх і гріх ! ПА50 - це сама спрщена "бюджетна " версія зі всієї серії ПА! )))) І цікаво мені як з нього можна зробити той самий 1 х про, - навіть не 3! Розясніть бо щось не розумію... sergejkushnir - Скажу чесно що МП3 програвач в епоху ноутбуччини - непереконливий аргумент! Ліпше хай буде слайдер ))) - бо є міді інфа, то виключаю трек і долабую так цікавіше... Хоча, кожному своє. |
sergejkushnir | 16 Листопада 2011, о 23:05 |
Користувач |
Міді інфа не звучить так переконливо як хороші мп3. Наприклад самі потрібні речі потрібні на клавіші, марші, польки, туші, вальси. Навіть писані на самій клавіші в пм3 форматі. І вже не потрібно постійно ноутбук лишній раз мучити. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти