sergejkushnir | 23 Листопада 2011, о 00:12 |
---|---|
Користувач |
За які гроші? рядом друга кнопка, нажимаєте чекаете 60 секунд і нижче зявляеться строка з ссилкою Добре зараз закину на свій профіль |
Юрій | 23 Листопада 2011, о 00:12 |
Користувач |
А Ви почекайте пару хвилин, а потім ще 60 секунд і буде безплатно!!! |
sergejkushnir | 23 Листопада 2011, о 00:16 |
Користувач |
Готово. Качайте з профілю якщо не вмієте користуватись летитбітом |
Yulianovich | 23 Листопада 2011, о 00:17 |
Користувач |
Колеги, ви думаєте що я шукаю напасті? Чи сумніваєтесь в моєму вмінні користуватись різними ресурсами? Права кнопка щезає за яку секунду другу. Yura86, чекати КІЛЬКА ХВИЛИН?!!! |
sergejkushnir | 23 Листопада 2011, о 00:20 |
Користувач |
Я тільки що сам скачував. Ви що ніколи з летитбіта не качали безплатно? |
Yulianovich | 23 Листопада 2011, о 00:32 |
Користувач |
Може це через мій браузер в мене так виходить (з певних причин я користуюсь W. Explorer-ом). Та скачував я і цього і з дуже багатьох різних файлообмінників. Я говорив про закачку демки в профіль, а не в загальну базу мінусів. В профілі є кнопка "Записи", тиснете на неї і заливаєте в свій профіль. Ця функція і є якраз для подібних демонстрацій. Може Ви не знали про це, так що соррі. |
sergejkushnir | 23 Листопада 2011, о 00:36 |
Користувач |
Зараз щей залив на мої записи. |
Yulianovich | 23 Листопада 2011, о 00:45 |
Користувач |
Послухав. Після дудок ця імітація флейти сприймається доволі плоскенько. Я, особисто, не прихильник використання семплів неклавішних інструментів. Так чомусь виходить що клавішники витискають з того на чім грають все, крім ф-но, Родеса, ел.органів, клавінетів. Я розумію що зараз почнуться заперечення на мій погляд з аргументами про весільний кєрунок і т.д. Але звідси і ноги ростуть, що ніхто в останній час не береться грати "естраду" на-живо. З фанерами спокійніше. Колись було навпаки -грали на ел.органах все. А тепер повиживали (без образ) дудки, барабани, гітари, бо все є в клавішних. Ніби й так, але це зовсім не рівнозначна заміна і близько. Позаминулої суботи на весіллі був студенький гурт, хлопчина грав на флейті. Ну то і близько не те що є в мому "Мотіві". |
romamuz | 23 Листопада 2011, о 11:34 |
Користувач |
Я думаю варто робити висновки чи дихає чи кашляє флейта після того, як я залью свою демку. |
Yulianovich | 23 Листопада 2011, о 13:40 |
Користувач |
Пане Романе, граєте і на флейті? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти