romamuz | 23 Листопада 2011, о 15:27 |
---|---|
Користувач |
Та ні, я не граю, кум грає. |
sergejkushnir | 23 Листопада 2011, о 16:36 |
Користувач |
Чекаєм демки... мені цікаво що може корг 500. Ямахи я всі знаю, а от корги трохи менше Тай чомусь вони мені не симпатизують |
Zh_serhij | 23 Листопада 2011, о 19:15 |
Користувач |
sergejkushnir ,цікаво ви розсуждаєте. Пишите в одному пості, що Корга не чули, а в іншому що в Корга не має такої флейти як у Ямахи. Всі духові інструменти в Корга ПА 500 по звуку на голову кращі ніж у Ямах даної цінової категорії. Перевага Ямах - плотніші барабани+краще відтворення міді. |
sergejkushnir | 23 Листопада 2011, о 19:35 |
Користувач |
Такої флейти нема на 500. як у моїх польках Та тут багато хто говорить що роланд GW8. кращий на голову від ямахи 710. Докажіть це спочатку. Я чув корг на весіллі коли на ньому грали. Не впечетлеят вобщее!!! Що там на голову може бути вище? хіба екран сенсорний. Йдуть в ногу з мобільними телефонами, не відстають. |
bars&ik | 24 Листопада 2011, о 00:17 |
Користувач |
Привіт всім шановним форумчанам! Вставлю і я своїх 5 коп. Начитавшись тут "Казок пана Сергія" про неперевершено-реалістичне звучання ямахи ,а потім прослухавши демки,я ,чесно кажучи,був приємно розчарований...хоч і до цього в тому не сумнівався (я не маю на увазі саму лабу ,боронь боже,лабі респект!) НЕ сприйміть за образу ,але флейта ,це не той інструмент ,що звучить на демці(може ви мали на увазі панфлейта(в народі-най),не справляє вражень,(в порівянні з прочитаним). Акордеон ?......язик не повертається......Радив би все-таки реальніше в цьому плані прислухатись хоча б до свого ярого противника приблизно такої ж категорії -па 500 (хоча б акордеон) Звичайно не виходячи за межі розділу " самограйки". |
sergejkushnir | 24 Листопада 2011, о 00:32 |
Користувач |
в тій лабі не грає 700 чи навіть 900 ямаха. То грає Ямаха с 500. вона не дотягує до до 900 дуже й дуже. Так що нема чого розчаровуватись, але все одно (пан флейта) краща як у корга 500 |
Юрій | 24 Листопада 2011, о 01:03 |
Користувач |
Треба створити тему "БИТВА НА САМОГРАЙКАХ" або "БИТВА САМОГРАЙКАМИ" :)))) |
bars&ik | 24 Листопада 2011, о 01:12 |
Користувач |
Ну не чув я в них аж настільки цінних PanFlute. |
Gocan | 24 Листопада 2011, о 09:21 |
Користувач |
Вітання! Я також працюю тільки на YAMAHA-х, тому вирішив долучитися до теми. Прослухайте http://minus.lviv.ua/albums/audio/Gocan/auth_user_17889/ . Записано на весіллі, тому особої студійності нема. Сама PanFlute як звучить? |
sergejkushnir | 24 Листопада 2011, о 13:22 |
Користувач |
barsjura А в корга ви чуєте цінні флейти? Їх там нема нормальних ні одної. Там тільки сакси можуть рівнятися з ямаховськими і все. Остальні звуки крякалки турецькі А акордеон треба слухати на 900 або краще 910. Там звучить бомба |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти