Богдан Іванишин | 12 Грудня 2011, о 21:26 |
---|---|
Адміністратор |
Ну, то як дивится Влодзю... Якщо брати "ЮСБі " інтерфейси то швидкість передачі даних в ПСайної буде певно краща... В фаєрваєр та сама ... Хоча можу помилятися... |
Володимир Куцик | 12 Грудня 2011, о 21:45 |
Користувач |
все вірно Бодя. ФаєрВар швидкість має вищу передачі даних |
Yulianovich | 12 Грудня 2011, о 21:54 |
Користувач |
Для того щоб почути детальну різницю, потрібні референсні монітори ціною від ... |
vovan7bud | 12 Грудня 2011, о 22:02 |
Користувач |
))))) у всіх моїх питаннях бюджет треда множити на 2 а той на 2.5 тоді буде нормально!!! |
Володимир Матвійчук | 13 Грудня 2011, о 00:05 |
Модератор |
Особисто я за зовнішній інтерфейс- Володимир Куцик, у Вас на першому місці сервіс замість якості. Всі ручки, крутилки і навіть вихід на навушники можуть знаходитись на зовнішніх преампах та студійних комутаторах. Карта "3 в 1" - маленька, зручна і з купою примочок не завжди буде якісною...
А якщо конкретно по темі - за 1000 грн. я би вибрав ESI Juli@. |
Володимир Куцик | 13 Грудня 2011, о 08:30 |
Користувач |
Володимир Матвійчук А хто сказав Що це плюси моєї карти. Це я перерахував на мій погляд зручності роботи з зовнішньою картою. Про "3 в 1" я навіть і не спорю але це і не бюджетний варіант а токож не дуже то і внутрішня. Ні в якому разі не хвалю своєї карти - навпаки бачу багато мінусів. Хоча як на мене всі карти до 3500 а може і більше гривень звучать однаково і всі їхні цифрові конвертори бажають кращого. Сам не проти поміняти таку карту про яку Ви пишете. |
unclehaphap | 13 Грудня 2011, о 13:03 |
Користувач |
Крім того, FW є ізохронним протоколом. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти