Yulianovich | 8 Грудня 2012, о 20:09 |
---|---|
Користувач |
Сергій, це вже як кому. Я вже роки як не користуюсь мишкою, а багато хто її під'єднує до ноута. Але мені і в голову не приходить стверджувати, що миша це незручно. |
Панас Мирний | 8 Грудня 2012, о 20:16 |
Користувач |
Пане Кушнір Сергію,дуже цікавить таке питання:скільки часу у вас в руках був Korg PA600 (якщо був) і де це відбувалось,якщо не секрет? |
sergejkushnir | 9 Грудня 2012, о 19:01 |
Користувач |
В Києві! Місце теж вказувати? |
Панас Мирний | 9 Грудня 2012, о 20:48 |
Користувач |
Ну загалом мені все зрозуміло.Вибачте,нічого особистого...Особисто я, коли роблю якусь гучну заяву,я повинен знати на 200% всі за і проти.Цих інструментів в Україні не більше десятка,а то і меньше.А ще й щоб посидіти над ним кілька днів,то взагалі...І ще,добавляйте будь-ласка ІМХО.Дякую. |
romamuz | 10 Грудня 2012, о 13:10 |
Користувач |
Ну знову, та сама пісня, багато та ні про що, підтверджуйте слова доказами.
Пан Кушнір до толку свою ямаху по звучанню довести не може, а ви ще у нього про корга питаєте. Сергію пам"ятаєте дуель, яку я вам пропонував, щодо озвучки мідяхи. Так от, та мідяхе у мене ще є. Чекаю ваш варіант. |
Yulianovich | 10 Грудня 2012, о 15:51 |
Користувач |
Він більше "тєорєтік"))). |
romamuz | 11 Грудня 2012, о 18:09 |
Користувач |
Ха-ха-ха! Мне рве! Повністю згоден з вами пане Ігор. Teoreticus-non-praktikus. |
sergejkushnir | 21 Грудня 2012, о 15:02 |
Користувач |
))) Я вже забув про ту мідяху. Давайте спочатку ваш варіант. Тоді я свій.
Що це було? Ви досі нервово доказуєте що ви не помилились у виборі і що ваша Па 500 порве по звуку всі ямахи?))) Ви даремно так сподіваєтесь.)) Давайте озвучуйте мідяху подивимось? Чи у вас виникли проблеми з непідтримкою формату ямахівского міді? |
Юрко (DJ ... | 21 Грудня 2012, о 17:33 |
Користувач |
Сергій Кушнір: >> Представляю тих що з сенсорним екраном, і ще й пють на роботі. >> То взагалі знущання. Кнопками набагато простіше як на сенсорі колупатись В мене сенсор, і я собі часом грішу тим, що вип"ю чарчину другу, але проблем з координацією не виникало, та і на якість лаби також сенсор не впливає... >> То І30. А ви попробуйте на па 500 чи 600 так. Та і РА500 в мене був, і також проблем не відчувалося... А 600 я ще у ЛЬвові не здибав, як побачу і спробую, відразу відпишуся. Впевнений, що то буде позитивний відгук... |
Індіанець Джо | 10 Лютого 2013, о 14:17 |
Користувач |
Korg PA 500. 600. 800 не замінить ніяка Yamaha |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти