unclehaphap | 23 Грудня 2011, о 09:43 |
---|---|
Користувач |
Він не тільки мій - це річ, доступна кожній незашореній людині, яка живе не по рейках. Як і Alesis, E-mu/Ensoniq, GEM, Kawai, Kurzweil, Technics :) І, напевне, ніхто у світі не може дорікнути жодному з цих виробників, що вони виготовляють барахло. Швидше - навпаки... Моя біда в тому, що я взявся популяризувати в міру сил та часу незаслужено проігноровані бренди. Деколи ця популяризація переходить у справжні битви з "залізничниками", як можемо спостерігати Тобі, Сергію, може подобатись чи не подобатись все, що тебе оточує в світі: речі, люди, форуми. Ти можеш і повинен мати свою думку. Але ти не можеш подавати її в такому бикуватому стилі. Пробач - щоразу мушу підбирати слова все більшого і більшого калібру, бо ти ще на додачу носиш доволі товстий панцир...
Не треба триндіти про якісь міфічні 3000$. Висунь голову з бронепоїзда і побачиш, що Кетрон можна взяти, починаючи від 1200 - 1400$, Технікс (як написав топікстартер) - від 900. |
Богдан Іванишин | 23 Грудня 2011, о 13:06 |
Адміністратор |
обі, Сергію, може подобатись чи не подобатись все, що тебе оточує в світі: речі, люди, форуми. Ти можеш і повинен мати свою думку. Але ти не можеш подавати її в такому бикуватому стилі. Пробач -щоразу мушу підбирати слова все більшого і більшого калібру, бо ти ще на додачу носиш доволі товстий панцир...
Не треба триндіти про якісь міфічні 3000$. Висунь голову з бронепоїзда і побачиш, що Кетрон можна взяти, починаючи від 1200 - 1400$, Технікс (як написав топікстартер) - від 900.
Дядько Хапко
Я придумав новий нік! " sergejS910kushnir |
Сергій Чемерис | 23 Грудня 2011, о 14:44 |
Користувач |
Бедзю Іванишин, "SergiuS910KushniR". |
Тарас Габа | 23 Грудня 2011, о 15:13 |
Користувач |
Сусьід купив си восьмйорку VIVA YAMAHA S910 ! |
pete fedyshyn | 23 Грудня 2011, о 15:25 |
Користувач |
Але весела "битва"!!!!!! |
Юрій Цьосенко | 23 Грудня 2011, о 16:01 |
Користувач |
Ржу немагу!!!!Оце Сергій жжет!!!чотири с половиною сотні повідомлень , флуду!!!Я ж питав ,на Плюс МСК є товариш під логіном КИП,Сергій Кушнір він не ваш родич?В нього сильно схожі логічні мишлення З вашими!!! |
sergejkushnir | 24 Грудня 2011, о 01:13 |
Користувач |
Юрій Цьосенко А ви пощитайте скільки в Дядька хапка повідомлень флуду
Ще раз повторюю що я там не зареєстрований Напевно ваш родич |
sergejkushnir | 24 Грудня 2011, о 01:20 |
Користувач |
Знову починається переведення стрілок на Кетрон. Ми про що починали мову і які самограї порівнюємо? Взагалі йшла річ про корг 500 і ямаху 910 До чого тут всесвітні бренди що ви описуєте??? Висунь голову з кетрона і побачиш що б\у тайрос 3 можна взяти за 2500 баксів.
Аякже!! |
Богдан Іванишин | 24 Грудня 2011, о 03:43 |
Адміністратор |
Ми про що починали мову і які самограї порівнюємо? Взагалі йшла річ про корг 500 і ямаху 910
Ну взагалі то в темі топікстартер нічого не обумовлював на рахунок S 910 і ПА 500 ???? Чи я може що не розумію... ??? Знову черговий флуд! Скільки би всього Дядько Хапку розказав "темним масам" як би не "флудмейкери"... |
Володимир Боршош | 24 Грудня 2011, о 16:12 |
Користувач |
Хлопці-клавішники! НА мою думку це вже не битва Самограйок - а хто кого краще підколе і т.д... Всі слова будь ласка зразу підкріпляйте живими прикладами а не простим флудом. У мене наразі ще 7 корпоративів і десь 2-го січня виставлю дещо на свойому РА800.Всіх з наступаючими святами - живімо дружно. http://sendables.jibjab.com/view/w8zUIPyVJj0SU5bX - вітання від нашого колективу "Lord" |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти