Андрій vesilla.com.ua | 6 Грудня 2012, о 20:41 |
---|---|
Модератор |
Думаю все можливо, але тут грає маркетингова політика. Якщо вникнути як працює вінчестер, то він б мав коштувати лише сам божевільні гроші, DVD - також оцінюється лише в 200грн, але там технологія - позаздрити можна. В ямахах думаю ціна завишена, хоч потрібно віддати належне спеціалістам які працюють над стилями, забиваючи базу, але PSR мали б коштувати значно дешевше, їх мали б витіснити давно синтезатори з насиченим звуком. Адже синтез звуку відбувається за нескладними алгоритмами + кількома десятками параметрів що впливають на зміну хвилі звука. Вони використовують фактично простий звук та накладають на нього ефекти. До прикладу там не знайти таких звуків як в програмі Steinberg Hypersonic, що базується на поєднанні кількох звукових хвиль з різними параметрами та параметрами зсуву, rotate, attack і багато інших... Ви мені вибачте за 5 копійок, продовжуйте дискусію без мене, треба працювати ще... Думаю хороші синтезатори є, але не для українців, а на весілля й стане від 540ї, на сцену - фанера. |
sergejkushnir | 6 Грудня 2012, о 22:32 |
Користувач |
Я вам скажу що слухати на ютубі і вживу це різні речі. 750 це не топова клавіша. От мені більше до вподоби наприклад 950. Знайдіть демки. Там є демка де демонструють звучання кларнету і духових. Звучить супер, і це тільки демка. Вживу буде краще якщо ще накрутити трішки. Тут кому що до вподоби. Корг є корг, він запутаний, незручний в користуванні. От медляки дуже добре звучать на 910. Недавно чув. Там такі жирнючі педи і скрипки в стилях що все просто дихає. Звучки там причесані по частотам і вокал легенько вписується в аранж В корга все звучить як є. Це моє враження. Я б наприклад брав 950. Вона коштує тих грошей що за неї просять. |
Bogdan Nestor | 6 Грудня 2012, о 23:45 |
Користувач |
Друзі, а якщо виробники впхають в синтюк найкращі семпли найкращик інструментів записаних на найкращих мікрофонах, то як вони потім мають прогресувати далі, як все вже буде подано) |
sergejkushnir | 7 Грудня 2012, о 00:43 |
Користувач |
Та нікого я не агітую. Це просто мої враження і думка така. Нехай хто що хоче те купує. Я теж бачив той новий корг. Нічого особливого. Той же самий екран в який треба дуже точно попадати пальцем особливо якщо ходити в меню. І то не с першого разу можливо попасти. От що мені одразу відбиває інтерес до нього. В ямасі все оперативно, просто і зрозуміло. За пів години підстроїв звучки забив їх в меморі память і можна йти на весілля грати. З коргом треба помучитись недільки 3 щоб з того щось вийшло, і то не все звучить так як хочеться По звуках 950 краща за ПА 600. але й відповідно дорожча на 3500гр. Але воно того стоє |
unclehaphap | 7 Грудня 2012, о 10:29 |
Користувач |
"Ви просто не вмієте їх готувати" (анекдот) |
Юрко (DJ ... | 7 Грудня 2012, о 10:35 |
Користувач |
Хлопці, "помучитися" треба з GW-8, щоб його більш-менш нормально прописати, а на коргах то робиться за пару хвилин. Я за 3 години забив на і30 3 банки звуків, але врахуйте то, що я купив був її зранку, голу і босу, а ввечері на випускний прийшлося їхати... |
labrador1304 | 7 Грудня 2012, о 21:48 |
Користувач |
В ямасі все оперативно, просто і зрозуміло. За пів години підстроїв звучки забив їх в меморі память і можна йти на весілля грати. З коргом треба помучитись недільки 3 щоб з того щось вийшло, і то не все звучить так як хочеться |
Юрій | 8 Грудня 2012, о 01:04 |
Користувач |
Я теж бачив той новий корг. Нічого особливого. Той же самий екран в який треба дуже точно попадати пальцем особливо якщо ходити в меню. І то не с першого разу можливо попасти. От що мені одразу відбиває інтерес до нього. ЗАКУСЫВАТЬ НАДО!!! |
sergejkushnir | 8 Грудня 2012, о 19:23 |
Користувач |
Я на роботі не вживаю зовсім. Представляю тих що з сенсорним екраном, і ще й пють на роботі. То взагалі знущання. Кнопками набагато простіше як на сенсорі колупатись
То І30. А ви попробуйте на па 500 чи 600 так.
|
unclehaphap | 8 Грудня 2012, о 19:41 |
Користувач |
Мала б ПРСка сенсор - все було б зовсім інакше |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти