Юрій | 16 Березня 2012, о 11:39 |
---|---|
Користувач |
До тих записів я ще додам де-кілька, за пару днів Вже пройшов місяць! у мене з"явиться можливість їх записати, потім витримаю інтригу тиждень, На рахунок інтриги, то Ви здається вже перегнули. і гарно всім розкажу. Ці записи зроблені без жодної обробки, тобто як є. Роман Співак, може варто вже розказати відгадку - ЛЮДЯМ Ж ЦІКАВО! |
romamuz | 16 Березня 2012, о 21:11 |
Користувач |
Перший- вельтмейстер, другий корг па500, аккордеон, заводський пресет. |
sergejkushnir | 16 Березня 2012, о 23:52 |
Користувач |
Здогадатись було не важко, так як в 1 треку чути що ляпають клапона акордеону А в 2-му чути при вступі синтетику, і звук зовсім розлитий |
Юрій | 17 Березня 2012, о 00:03 |
Користувач |
Здогадатись було не важко, так як в 1 треку чути що ляпають клапона акордеону А в 2-му чути при вступі синтетику, і звук зовсім розлитий Нема, шо казати - ЕКСПЕРТ!!! То Ви Сергію тепер такий розумний, а чому ви не писали свій варіант відповіді на цю загадку до цього!? |
sergejkushnir | 17 Березня 2012, о 00:17 |
Користувач |
Якось не приділяв уваги до цього топіка і не вникав про що там йдеться в останніх повідомленнях. А от тільки що прослухав треки |
unclehaphap | 17 Березня 2012, о 00:35 |
Користувач |
А я визнаю свою поразку, бо хоч нічого не писав, але правильної відповіді не дав :)
P. S. Засемплювати акордеон з клапанами вже давно здогадались для реалізму. Правда, не Ямаха :D. От в демці якогось корга є навіть звук перемикання регістрів. Так що |
Юрій | 17 Березня 2012, о 00:54 |
Користувач |
P. S. Засемплювати акордеон з клапанами вже давно здогадались для реалізму. Правда, не Ямаха :D. От в демці якогось корга є навіть звук перемикання регістрів. Так що пісоя бійки кулаками не махають :) .... Цілком з Вами згідний! |
romamuz | 17 Березня 2012, о 12:55 |
Користувач |
Хлопці, у па500 є така штука, як клацання клавіш та звук переключання регістрів, а на гітару є навіть звуки руху пальців по струнам,все це називається RX технологія(реальні відчуття). просто я записав не оброблений заводський пресет, так і аккордеоніст трохи не так зіграв, як я хотів, я його просив зіграти максимально рівно. |
Юрій | 17 Березня 2012, о 13:09 |
Користувач |
а на гітару є навіть звуки руху пальців по струнам YAMAHA також має таку фічу і багато іншого, але ніщо не зрівняється з живим інструментом. (ІМХО) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти