Роман Паславський | 15 Лютого 2012, о 17:54 |
---|---|
Користувач |
Можу дати №тел. соліста гурту "Три дороги". Він розкаже де записувався. |
muzboss | 15 Лютого 2012, о 19:55 |
Користувач |
Писалися хлопці в Чорткові в Толіка Блошка.Наш гурт "Компанія" також там записувався... |
romamuz | 15 Лютого 2012, о 20:40 |
Користувач |
По перше, я викладаю матеріал не для того, аби вихвалятися який я крутий оранжировщик(є крутіші і за мене, і за вас), а для того, щоб допомогти людині у виборі, при чому, аби людина реально оцінювала матеріал, я вказую умови його запису. По друге: я і не казав що я супер-трубач, є багато значно кращих за мене( при чому багато з них мої друзі), а те що хтось з кимось грав, то це взагалі смішно( дитячий лепіт), і якщо мені випала честь пограти з відомим на весь світ гітаристом, то це не робить з мене кращого музиканта аніж я є насправді. По третє: судячи з того що людині подобається( яке звучання, оранжування та запис), можна судити про її професійний рівень, тому де-кому,на цьому форумі краще більш думати перед тим як щось писати. По четверте: тут говорять та спілкуються люди, які мають власну думку та бачення того чи іншого питання, і вони мають на це повне право, і ображати та ображатися не потрібно. |
romamuz | 15 Лютого 2012, о 20:46 |
Користувач |
Пане Сергію, співак, то не прозвисько, а моє призвіще, тому будь-ласка, надалі пишіть його з великої букви, або не пишіть взагалі. Дякую за розуміння. Чекаю на озвучену мідяху. Також про цифрові пульти цікаво почути. |
sergejkushnir | 15 Лютого 2012, о 20:49 |
Користувач |
В мене теж є номер телефону Івана Слободяна, соліста гурту " Три дороги". Тож я уже давно в нього все розпитав |
Богдан Іванишин | 16 Лютого 2012, о 23:58 |
Адміністратор |
Ото ж бо й воно, у кожного своє поняття про краще. Як на мене, то я звучання-користування самограйок від трьох китів характеризую так : Ямаха- чисто пластмасса( доречі духові також пластмасою смердять(труби, тромбони)) проте у керування проста. Роланд-бляшане звучання, це вже не пластмасса, але і не сталь, у користуванні досить одного слова-тупий. Корг-м"який бархат, але нажаль не ж-и-и-и-р. У керуванні важче освоїти, проте після освоєння легше не буває.
Я так і думав! Тою фразою Романе ви розбудили - приспаного тигра! Заглядаю сьогодні .... ??? Дивлюсь - так і є! Знов 9 сторінок флуду! Сергій Кушнір - Forever! |
romamuz | 17 Лютого 2012, о 15:48 |
Користувач |
Я ж не зі зла то сказав, а, і не сонному тигру то адресувалося, хоча той тигр все на себе сприймає, а й нехай, дискусія цікава вийшла. І знаєте, потрібно цінувати таких активних форумчан, певно по кількості постів він найперший, проте нажаль кількість не означає якість. |
romamuz | 17 Лютого 2012, о 16:22 |
Користувач |
Пане Романе Кльован, послухав я ті демки роланда, з того всього випливає два моменти: Або ж той хто писав ці стилі та демо-погано їх прописав, а бо ж дійсно роланд так звучить. Такі ті всі демки коряві та дохлі. Немає у них об"єму та насиченості. |
Роман Кльован | 17 Лютого 2012, о 16:55 |
Користувач |
Пане Романе, ну так...це ще залежить хто як пропише, але якшо чесно мені це подобається, кожному своє, ну мені здається (то суто моя думка) що цей Roland Va - 7 краще звучить ніж Roland GW - 8, мені просто дуже в Роландах подобається акордеон і хор, хоча в Коргу вони також дуже класні. Але я вирішив ще детальніше оглянути цих два інструменти, думаю почекати ще десь до кінця весни, а там далі буде видно, буду поки що питати людей хто має такі інструменти і буду слухати) Романе, а можете ще сказати відповідь на ту загадку?Дуже інтересно що ж там насправді звучить) |
romamuz | 17 Лютого 2012, о 18:07 |
Користувач |
До тих записів я ще додам де-кілька, за пару днів у мене з"явиться можливість їх записати, потім витримаю інтригу тиждень, і гарно всім розкажу. Ці записи зроблені без жодної обробки, тобто як є. А по тих демках, то мені теж не віриться що роланд так звучить, скоріше так прописано. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти