sergejkushnir | 10 Лютого 2012, о 01:30 |
---|---|
Користувач |
В основному на нормальних студіях стоять Мотіф ХС та ХФ. |
Юрій Цьосенко | 10 Лютого 2012, о 01:34 |
Користувач |
Ще один приклад .Оркестр який обслуговує шоу "Голос Країни".Клавішник грає на CLAVIA NORD,KORG KRONOS,RHODES і міді-клава M-AUDIO.Теж жодної YAMAHA.Чому?Теж чувак з бананами в вухах? |
Yulianovich | 10 Лютого 2012, о 01:34 |
Користувач |
Сергій, якщо Роман Співак малограмотний музикант, бо хвалить Korg PA-500, то якось напрошується питання про Вашу компетентність, як музиканта. Її з'ясувати наразі нема на чому, нема Ваших демо. Я принаймі не зустрічав нічого якісно награно, чи заспівано Вами на цьому порталі. Може Ви дійсно мега-талановита людина, а ми тут дрібні комашки. |
Юрій Цьосенко | 10 Лютого 2012, о 01:41 |
Користувач |
А я вам про показник крутості студії нічого й не казав.Я просто наводю приклади,які в людей девайси стоять. |
Юрій Цьосенко | 10 Лютого 2012, о 01:52 |
Користувач |
Клавішник оркестру "Джанкой Бразерс"також, виключно на ROLAND RD 700 грає.Позациклювались мабуть на коргах ,роландах,нордах.Небачуть що ямаха рулить.Бідні вони. Вибачаюсь за офтоп... |
Роман Кльован | 10 Лютого 2012, о 08:39 |
Користувач |
Дуже смішно мені з Вас, Сергію, ви дійно дуже відданий фанат Ямахи, тому що найкрутіші пульти на мою думку то пульти фірми Soundcraft, а Ямаха тут навіть поряд не стояла, то те саме, що зрівняти Опель і Мерседес!!!
А ви значить не хвалько Ямахи с910? |
Юрій Цьосенко | 10 Лютого 2012, о 10:17 |
Користувач |
Щодо цифрових пультів ,то порівняно з цим http://www.midasconsoles.com/xl8_intro.php#!prettyPhoto YAMAHA нервово курить. |
romamuz | 10 Лютого 2012, о 11:02 |
Користувач |
Ну тут вже перегнули, я ще раз кажу, що не вихваляю корг(навіть за гроші то не робив би) просто я порівнюю інструменти та їх можливості. Повірте мені, я і ямаху зможу заставити зазвучати файно, і роланда, просто на коргу мені це простіше зробити. І якщо людина питає мою думку, то я кажу як є виключно зі своєї точки зору(при чому не ображаючи інших). А до вас Сергію Кушнір, чисто риторичне питання: Скілки вам ямаха платить, що ви за неї так рвете свою "женю", якщо робите це безкоштовно, то мені вас важко зрозуміти. Я ж спеціально для вас створив тему "Битва самограйок", але чомусь після обгрунтованого та мудрого посту пана Ігоря Гарваса, ви чомусь затихли. |
romamuz | 10 Лютого 2012, о 11:05 |
Користувач |
Сергій Кушнір не може бути хвальком ямахи с910, по скілки цього девайсу у нього немає, імхо... |
unclehaphap | 10 Лютого 2012, о 11:31 |
Користувач |
Сергій Кушнір - товстий троль і не варто тратити час/енергію/душевну рівновагу на сперечання з ним... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти