Олег Гаврилюк ... | 11 Лютого 2012, о 09:34 |
---|---|
Користувач |
Від щирого серця вітаємо Ігора Гарваса Із днем народження!!! Щира пісня несе радість, любов і кохання, Тож приймайте пане Ігор від нас ці вітання!!! Би вас біда обминала, І жаба не тисла, Міліція не спиняла, І капці не гризли. Би ви нічим не журились та й добре ся мали, Би ви такі файні були – гей би цицьку ссали. Би вас дощі не мочили, лиш сонечко гріло, І аби вас до сто років любити кортіло. Даруємо нині вам музику й спів, Бо їх генерують сердець наших струнки, З пошаною гурт братів Гаврилюків Із назвою «Дністрянські візерунки»!!! |
Назар Рибак | 11 Лютого 2012, о 10:56 |
Модератор |
Приєднуюсь до привітань. Щастя та здоровя, багато добрих халтур. Хай щастить! |
Roman | 11 Лютого 2012, о 10:58 |
Користувач |
З днем народження, п.Iгор! |
aristokratiya5 | 11 Лютого 2012, о 15:24 |
Користувач |
Пане,Ігорю,всього найкращого,здоров"я,успіхів,злетів.Щоб Ви ще довго радували нас своєю ерудицією та знаннями.З повагою... |
Gocan | 11 Лютого 2012, о 21:32 |
Користувач |
Щиро вітаю, всіх благ земних, здоров'я і грошовитих клієнтів!!! |
Yulianovich | 17 Лютого 2012, о 22:34 |
Користувач |
Друзі, щиро вдячний за привітання!!! (Вибачайте що не зразу відписав. На те були причини). |
edeljveys | 18 Лютого 2012, о 00:12 |
Користувач |
Міцного здоровля ! довгих літ прожити ! кохання великого ! абис грав і ніколи не ставав ! ! ! |
Олег Гаврилюк ... | 18 Лютого 2012, о 19:53 |
Користувач |
Едельвейс твоє вітання нагадало мені один анекдот. Помер трамбоніст-віртуоз, попав в рай, сонечко, тіньочок, ліг поспав, проснувся чує, а з пекла такий музон руже, дуже потужна духова група, думає от би з ними пограти, підійшов до воріт, там святий Петро, трамбоніст до нього, можна я піду з пацанами полабаю, той каже йди, але назад сюда тобі вже будуть двері закриті. ПІшов він знов поспав, полабав в тіньочку, а музика не стає, ей думає будь що буде йду. Забігає до пекла став біля хлопців і пішов вишивати, грає годину, другу, п"ять годин каже хлопці йдем на коду, на, шо відповідь ми в пеклі в нас тут коди нема. Тому я би побажав грати кілько хоч і кілько мож. Успіхів!!! |
SHARIK | 30 Жовтня 2012, о 14:52 |
Модератор |
Вітаємо з Днем Нароження кльвого музиканта гурту ЗАБАВА з Винників - Бедзя Іванишина. Бажаємо міцного здоровя, натхнення в творчості, злагоди в сімї, регулярного, стабільного парнасу. З повагою Василь. |
Олег Гаврилюк ... | 30 Жовтня 2012, о 18:07 |
Користувач |
Також хочу доєднатися до вітань пана Василя і привітати дісно кльово лабуха і передовсім хорошу людину Бедзя Іванишина з днем народження!!! Хочеться побажати здоров"я міцного, щастя, творчого натхнення, злагоди і люббові... Нехай тепло людських сердець вам душу щиро зігріває, І переможних справ вінець, Хай вашу голову вінчає!!! З пошаною і повагою усі учасники гурту "ДНІСТРЯНСЬКІ ВІЗЕРУНКИ"!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти