sergejkushnir | 10 Березня 2012, о 17:51 |
---|---|
Користувач |
Який там може бути звучок від дешевого китайського начиння. Якщо навіть трансформатор чути в колонках, то вже отстой
Динакорд трохи кращий?.Ха-ха.)))). Та динакорд проти твого БІГа це як 600тий мерс проти горбатого запорожця. Таке навіть порівнювати не треба. Бо це не порівнюється ніяк. Різниця в ціні? А ти що хочеш щоб нормальний апарат коштував копійки?.))) На свою ціну звучить чудово? ну-ну. Побачимо скільки він часу прозвучить. А за характеристики в інструкції я взагалі мовчу. Бо китайці тільки те й роблять що На....бують таких безграмотних українських лабухів яким би тільки подешевше. Хлопче ти зробив дуже велику помилку купивши це лейно! Добавивши ще 2000 гривень купив би активну Ямаху 5014 і горя б не знав. Топовий суперовий апарат який користується попитом у звукопрокатчиків і музикантів, і має чудові звукові властивості В плані звучання, надійності, якості, і це один із кращих активних мікшерів у такій цінові категорії до 8000гр |
Дмитро Сергієнко | 10 Березня 2012, о 18:00 |
Користувач |
ІЗ jbl колонками звучить досить достойно...це тільки один великий недолік,що чути трансформатор але для кафе аби залишити то нормально Ей,дорогий,Сергію, я написав динакорд звичайно ,а не трохи,не треба перекручувати і вчити мене..Я знаю ,що я пишу..От беринджер це повна лажа!!!! |
pete fedyshyn | 10 Березня 2012, о 18:55 |
Користувач |
Топовий суперовий апарат Сергій - ти спеціаліст у всьому ! А що в твоєму розумінні "топовий"? А я чомусь думав що у Ямахи топові пульти - серія ІМ8. А виявляється ні. |
Yulianovich | 10 Березня 2012, о 20:42 |
Користувач |
sergejkushnir, чому не пишете в кінці своїх висновків і переконань IMHO? А то хтось ще дійсно повірить що в прокаті користуються Ямахою-5014. Ви можете надати хоч один технічний райдер, де згадується 5014? Знову розгулялась Ваша буйна фантазія. Переважно в графі мікшерів пишуть засторогу: "микшеры Behringer, Alesis, Yamaha MG, Alto категорически не предлагать!" |
Дмитро Сергієнко | 10 Березня 2012, о 20:43 |
Користувач |
Та ну вашу ямаху..Це говно редке!!!!Ломаються вони я знаю,як в мого знайомого,що ремонтує апаратуру ці пульти дуже часто в руки попадаються...так що... |
Дмитро Сергієнко | 10 Березня 2012, о 20:48 |
Користувач |
Люди,не гоніть на BIG PMX 1000 -він нормально звучить з гарною акустикою ІМХО ,а як хочеться професійного класного звуку-то це потрібно брати пульта від 2 тис. ує ІМХО не менше/ До речі,багато хто подейкує,що carvin пульти активні дуже класні на рівні з динакордом а то і краще |
Дмитро Сергієнко | 10 Березня 2012, о 20:53 |
Користувач |
http://x-mbshop.com.ua/index.php?product_id=1634 ось ссилка цікавий такий апарат |
sergejkushnir | 10 Березня 2012, о 21:43 |
Користувач |
На свої очі бачив як озвучували зал на 1000 місць Ямахою 5014. І доречі її підсилювач не використовували. Тільки як пульт!
Переважно, це не значить завжди. Ямаха 5014 повністю нормальний апарат в порівнянні з BIG |
sergejkushnir | 10 Березня 2012, о 21:49 |
Користувач |
Помиляєшся! Якраз ремонтується більше таке говно редке як берінжер і BIG Знаю знайомого в Києві який торгує колонками BIG. То до нього майже через день приходять або забирати гроші або міняти на інші. Бо працюють вони не більше місяця при постійній експлуатації
Якраз навпаки! Берінжер буде стояти на 2 голови вище від того BIG і по звуку і по інших параметрах
Найбільш ходовий і найкращий для своєї ціни серед музикантів і звукорежисерів які використовують його для озвучки різних заходів |
Дмитро Сергієнко | 10 Березня 2012, о 22:19 |
Користувач |
не згоден абсолютне у беринджері импульсний блок питания - лажа вечний ремонт там.... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти