Yulianovich | 16 Березня 2012, о 18:49 |
---|---|
Користувач |
Дімон, а чому така зацикленість на повермікшері? Трішки більше ніж за штуку купуєте тут на форумі Mackie 1202 + Lexicon MPX-500 або TC M-300 + підсилювач в п.Котченка і по справі. Будь який компонент в такій конфігурації можете поміняти. |
Дмитро Сергієнко | 16 Березня 2012, о 21:03 |
Користувач |
Не знаю зайшло в звичку..не люблю багато комутації... |
sergejkushnir | 17 Березня 2012, о 00:00 |
Користувач |
Це просто жестяк! Пробиває на ржачку коли читаю. Це ж треба було купляти оте лейно, щоб в ньому щей потім трансформатор міняти щоб хоч трохи зменшити гул транса в колонках?.))))). Дімон, поміняйте ще конденсатори в фільтрі блока, це ще трохи зменшить шум змінного струму в динаміках. Трансформатор взагалі то ні до чого, якщо просочується 50 герц на вихід підсилювача А потім після другої гулянки шукайте вихідні мікросхеми підсилювача, бо якщо ви другий транс поставили, і на виході блоку збільшилась напруга хоча б на 10-15 вольт, то 2-гу гулянку можете на нім не допрацювати. Якщо чесно то краще б узяв би Берінжер, це набагато кращий пульт. Принаймні люди на них працюють і нічого. Хто не чув той БІГ, то краще його й нечути. Бо коли зрозуміє то буде вже пізно..))) |
sergejkushnir | 17 Березня 2012, о 00:10 |
Користувач |
)))))))). Дімон люди хочуть продовження теми. Мені самому стало цікаво. Погано що ви не сфоткали його нутрощі коли розбирали. Цікаво було б поглянути. Транс від чого ви поставили що зменшився гул?.))) |
Дмитро Сергієнко | 17 Березня 2012, о 09:27 |
Користувач |
знайомий ставив-він цим займається професійно ставив такі трансф як на динакорді стоять |
sergejkushnir | 17 Березня 2012, о 14:33 |
Користувач |
Це ж треба було купляти новий апарат щоб його на другий день розбирати і міняти в ньому запчастини!..))) І скільки обійшовся той другий трансформатор? Дімон ви хоч розумієте що глупость зробили? Чого б було зразу не купувати нормальний апарат як вам совітовали люди на форумі? |
Дмитро Сергієнко | 17 Березня 2012, о 18:06 |
Користувач |
просто люблю експерементувати в мене ален хат є активний для норм. роботи ..а цей взяв на переробку так скажу..цікаво,що вийде.... |
sergejkushnir | 18 Березня 2012, о 16:06 |
Користувач |
.))))) Цікаві експерименти в тебе? Напевне немаєш куди гроші дівати що тратиш на всіляке барахло |
Дмитро Сергієнко | 19 Березня 2012, о 15:18 |
Користувач |
цікаво що вийде називайте це як хочте говно,барахло..мені всеодно |
sergejkushnir | 19 Березня 2012, о 15:40 |
Користувач |
Ще поміняєш фейдера і вийде Динакорд павермейт-2..))))) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти