Дмитро Сергієнко | 19 Березня 2012, о 17:50 |
---|---|
Користувач |
ну прям таки ийде |
vladmuzikant Мойсенець | 12 Червня 2012, о 12:17 |
Користувач |
Пульт этот полное дерьмо еле от него избавился |
Дмитро Сергієнко | 12 Червня 2012, о 23:12 |
Користувач |
Нормальний пульт за свої гроші) |
sergejkushnir | 13 Червня 2012, о 21:20 |
Користувач |
Ну якщо він такий нормальний, то чому продаєш якщо недавно лиш купив? Що там в ньому нормального? Вигляд? Те що він неудала копія Динакорда? |
Дмитро Сергієнко | 15 Червня 2012, о 02:13 |
Користувач |
я його вже не продаю)))) Сергію,вам уже тут написали: http://forum.plus-msk.ru/showthread.php?t=142041 "То что "Китаец " это на все СТО! А вот звук.... Довольно таки неплох. Только вот по ссылочке его вес указан неверно. 20 кг и ни грамма больше." Варте уваги.... |
sergejkushnir | 20 Червня 2012, о 00:44 |
Користувач |
Молодець! Не продавай. Апарат бомба. Ти ж розказував що начиння вже все всередині перепахали і поміняли місцеві майстри на дому. Хто вже його в тебе купить. Тримай для себе. Колись стане в пригоді |
Дмитро Сергієнко | 20 Червня 2012, о 13:59 |
Користувач |
Отож-то що в мене них 2 штуки...один що перероблений тримаю на запаску....ВСЕ МОЖЕ БУТИ..а інший не "чіпаний" думаю продати...може в когось і немає грошей аби купити щось круте...То для розкрутки піде цілком..При чому якість не таке вже й погана.....як в Біговских колонках..Колонки в них дійсно лажові...А от пульти ,дивлячись звичайно які, попадаються досить непогані) |
sergejkushnir | 21 Червня 2012, о 00:29 |
Користувач |
. Потихеньку але все таки доходить. Досить непогані це вроді для сільського клубу піде. Навіщо платити більше коли є Тайд |
Дмитро Сергієнко | 21 Червня 2012, о 08:38 |
Користувач |
Сергію,ви не читалии,що люди пишуть на форумі???? Шо досить непоганий звук..ЦЕ НЕ ЛИШЕ МОЯ ДУМКА.А ви в руках його навіть і не тримали ...і щось можете казать.....Ви проводили тестування???Конкретні докази маєте? |
sergejkushnir | 22 Червня 2012, о 23:56 |
Користувач |
Для такого лейна як БІГ докази не потрібні. Це всі розумні музиканти знають, а ви ще сперечаєтеся. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти