ZZ2000 | 27 Грудня 2012, о 14:51 |
---|---|
Користувач |
sergejkushnir, Сергій ось подивіться по ссилці http://www.rodin-sound.ru/articles_rec_cs.html там ясно сказано які головки у колонках і у pdf документах дані всі тех характеристики на головки. Почитайте собі і вам усе стане ясно чому в ті колонки для хорошої роботи вливають 1кВт потужності. Одразу перестанете всьому тому дивуватись і вести з хлопцями непотрібні суперечки. Да це досить вдалий варіант акустичних систем для компактного мобільного звуку (ресторан-весілля-вечірка) я з цим згідний повністю. Але чи багато знайдеться кафешно-халтурних лабухів які готові взяти і икласти за пару 12"-дюймових колонок 10,000 гривень?? Хіба що закупка на організацію... |
SHARIK | 27 Грудня 2012, о 15:28 |
Модератор |
Але чи багато знайдеться кафешно-халтурних лабухів які готові взяти і вкласти за пару 12"-дюймових колонок 10,000 гривень?? А хіба мало є таки лабухів, які викладають за пару 15"-дюймових колонок , чи другої величини ( дюймової) 10 . 000 гр. і більше а в результаті не узгоженості комутаційної лінійки ( мікш, проц. підсил, АС) - мають пшик.... І я пройшов теж саме... На помилках вчаться - бажано вчитись не на своїх... А пісилювачам " від Василя" респект бо чув їх в роботі не в одному колективі. |
sergejkushnir | 28 Грудня 2012, о 01:21 |
Користувач |
Та я і сам знаю що програмна потужніть э більшою за номінальну. Тому й кажу що на субовий динамік потужності треба вливати під програмну а не номінальну щоб добре звучав
Отож! Та вони ще й у вазі не легенькі. Я їх з товаришем тестував, співав на них. По звуку мені не дуже вони сподобались. Бюджетні ТХ 1155 звучать краще |
pete fedyshyn | 28 Грудня 2012, о 16:43 |
Користувач |
співав на них. По звуку мені не дуже вони сподобались. Бюджетні ТХ 1155 звучать краще Певно що так, на бюджетних лажу менше чути |
Богдан Іванишин | 28 Грудня 2012, о 19:59 |
Адміністратор |
Сергій цікаво звичайно як Ви на "вухо" почули частоту в 20 000 Кг )))))))))))))) |
unclehaphap | 28 Грудня 2012, о 20:06 |
Користувач |
Швидко-швидко-швидко "рубаху колихало" :) ... |
sergejkushnir | 29 Грудня 2012, о 02:28 |
Користувач |
До чого тут лажа? Я не лажаю коли співаю на відміну від інших |
nachtigall_ua | 29 Грудня 2012, о 21:20 |
Користувач |
, Ото жесть... Да чого вже аж НА НИХ, хіба не можна було поруч колонок стати чи взагалі зі сторони їх послухати.
Правильно!!! Головне не лажати, а ще головніше не лажатись. |
ZZ2000 | 29 Грудня 2012, о 21:31 |
Користувач |
М-да... Видно добре хлоп прийняв перед тим "на грудь"...
Да ви NACHTIGALL "шутнік" як я подивлюсь..
Золоті слова |
sensey13 | 7 Січня 2013, о 15:17 |
Користувач |
sergejkushnir, Вас знають всі музики СРСР, як крикливого, горластого і судячи з вашої любові до ПаркАуді, з проблемним слухом му-ЗИ-кою. Перестаньте позоритись зі своїм Парком та Магом, підніміться вище п'яної сільської дискотеки. Потрібно рости, а ви лише кричите на всіх перехрестях, що "Таврія" ліпше всіх. Для чого так виставляти свій непрофессіоналізм? Привабте до себе увагу чимось серйозним, красивим, розумним. Коли в цирку клоуна забагато - це дратує ... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти