ZZ2000 | 7 Червня 2013, о 10:49 |
---|---|
![]() Користувач |
Як то де? В самого пана Василя http://minus.lviv.ua/users/VASILI/ , як то кажуть у виробника.. |
Igor_Gnativ | 11 Червня 2013, о 22:48 |
![]() Користувач |
--- |
Віталік Вус | 11 Червня 2013, о 23:50 |
Користувач |
А чого ж тоді так багато "за" і лише ви двоє з Яриною "проти"?Навіть Сергій Кушнір не був таким категоричним?
на підсилювачах від ВАСИЛЯ якісно поставити звук неможливо.Запрошую в гості (Яворівщина),розвієте свій стереотип,я певен |
unclehaphap | 12 Червня 2013, о 10:07 |
![]() Користувач |
Та зрозуміло що :D Не маю точної статистики - цифр не наведу, але продукція п. Василя мегапопулярна у прокатників Росії, України і решти близького зарубіжжя. А це, знаєте, далеко не ті чувачки, які двома активними вуликами пробують озвучувати ти open air events. Турова робота - це екстрім для апарату. На порядок вищі вимоги до самого саунду і надійності. Маєте щось особисте проти Василя - так і напишіть, маєте факти - наведіть, не маєте - напишіть загально: "його продукція заважає мені продавати DSR115". Давайте бути шляхетними хоч мінімально...
|
ZZ2000 | 12 Червня 2013, о 11:24 |
![]() Користувач |
Хм... Неможливо, ну-ну... А яким ви звуком займаєтесь, каафешно-халтурно-банкетним? То він зараз кругом приблизно одного бюджетного рівня навіть коли там присутні імениті бренди так всеодно ж моделі із бюджетних серій стоять і все те схоже на рівень озвучування шкільних лінійок і по якості і вартості. І плеєри з МП3-фанерками да пара-друга якихось мікрофів то в кращому разі все що на ньому "рулять". А люди вивозять по 40-60 кВт порталів з відповідною обробкою і всяким іншим залізяччям і дуже успішно і розумно то всьо качається Васіними блоками і чітке все і якісно і давить так що блювать хочеться.То вам не 600-800 Вт в одному динаміку на стойках в пластику. Хоча, поняття про якість звуку звісно у кожного своє нікого не хочу в чомусь переконувати та хто дійсно тямить у тому той знає про що йде мова... |
bodja bear | 12 Червня 2013, о 12:52 |
![]() Користувач |
Купили ми си колись пару Еміненсів Дельта з драйверами тогож виробника , я на стриху в стодолі назбирав якоїсь фанери напиляли колонок ,пульт Бехрінгер і Підсилювач п.Василя 2051, включили
...Блін неграє ні х....а !!!! |
VASILI | 12 Червня 2013, о 15:56 |
![]() Користувач |
Повністю згіден з Яриною на підсилювачах від ВАСИЛЯ якісно поставити звук неможливо. О це той Ігорко який саморобні Комюніті в церкву продав як фірмові?,і 2SC як оригінальні QSC?,все питав -чи там випадково російських букв десь немає |
Studio | 12 Червня 2013, о 17:48 |
![]() Користувач |
О, - то добрий кадр ... |
Studio | 12 Червня 2013, о 17:52 |
![]() Користувач |
...я на стриху в стодолі назбирав якоїсь фанери напиляли колонок ... І шось не грає. А виним зробили підсилювач Василя. |
bodja bear | 12 Червня 2013, о 17:57 |
![]() Користувач |
Хто вс....ся ? невістка! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти