pete fedyshyn | 22 Серпня 2012, о 22:06 |
---|---|
Користувач |
Хто знає щось про даний бренд? На минулому тижні був на забаві , стояли топи FBT Maxx 4A . Був приємно вражений і тиском і особливо якістю звучання, дуже прозоро і детально звучать. Пізніше трохи погуглив, бренд у нас маловідомий, але виявляється серйозна кантора, яка працює з 1963 року, головки ставить B&C на неодимі і одні з небагатьох, хто виробництво не переніс в Китай, а і далі все робиться в Італії. Хто працює на них поділіться думками. |
pete fedyshyn | 23 Серпня 2012, о 13:18 |
Користувач |
Невже ніхто нічого не знає крім парка, мага, електровоза та жебиела? |
Руслан Кузьо | 26 Серпня 2012, о 11:16 |
Користувач |
Я чув ці колонки. В Дрогобичі хлопці мають дві пари таких. Хороший, якісний звук. ось тут про такі говорять |
bodja bear | 26 Серпня 2012, о 16:18 |
Користувач |
Де ось тут???? Мені також цікаво))) |
Юрій Цьосенко | 26 Серпня 2012, о 17:06 |
Користувач |
bodja lykovskij Нажміть на слово "ТУТ" |
ДІМА гурт"Дивограй" | 30 Серпня 2012, о 11:00 |
Користувач |
Колега замовив їх.Мають скоро бути.Послухаю відпишуся. |
Roman0202 | 21 Листопада 2012, о 22:30 |
Користувач |
Граєм на таких ,але FBT max x2a ,вже 3 роки хороша штука і маленькі ,зручні для перевозки ,тиск мають вроді 125 дб,це відчутно,при тому що колонка має250 вт. |
Senyutovych | 26 Листопада 2012, о 17:54 |
Користувач |
Достойна акустика |
Роман Терлецький | 2 Грудня 2014, о 00:03 |
Користувач |
Так, справді, хороша акустика, в нашому регіоні на ній працює колектив "Зоряне сяйво". Що ж до самого бренду, то бренд мало відомий, виробництво Італія. Особисто ми з ним зіткнулися при замовлені своїх RCF Art 715, а саме RCF та FBT виробляють на одному і тому ж виробництві, питання лише в ціні. Наскільки мені відомо, що вже FBT дісталось і до українського ринку збуту, тому можна без сумніву брати дану акустику для озвучування своїх заходів
|
Роман Терлецький | 2 Грудня 2014, о 00:03 |
Користувач |
Так, справді, хороша акустика, в нашому регіоні на ній працює колектив "Зоряне сяйво". Що ж до самого бренду, то бренд мало відомий, виробництво Італія. Особисто ми з ним зіткнулися при замовлені своїх RCF Art 715, а саме RCF та FBT виробляють на одному і тому ж виробництві, питання лише в ціні. Наскільки мені відомо, що вже FBT дісталось і до українського ринку збуту, тому можна без сумніву брати дану акустику для озвучування своїх заходів
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти