Ivan2912 | 16 Березня 2017, о 20:48 |
---|---|
Користувач |
Але чому різниця в ціні ? Переважно як нова модель то дорожча, але не завжи так. На певно все ж таки Італійці на чомусь тай зекономили. А це починає насторожувати. Хтось чув як звучать ці дві моделі в порівнянні між собою ? |
Andrew Timochko | 29 Жовтня 2020, о 20:55 |
Користувач |
Всім ПРИВІТ!!! Підніму тему оскільки стало цікаво з чим можна зрівняти FBT Maxx 4a? Послухати іх не маю можливості оскільки в наших краях ніхто на них не працює а їхати в інші області не має часу. |
Zh_serhij | 30 Жовтня 2020, о 12:01 |
Користувач |
Повірте краще послухати, бо ніхто не знає що ви розумієте під звуком. |
Роман Ремінський | 28 Січня 2021, о 19:28 |
Користувач |
Хочу запитати, можливо хтось дасть відповідь, чому більшість 18 сабвуферів від FBT, а це MITUS 118 SA, VERTUS CLA 118 SA, SUBLINE 18 SA, HIMaxX 100 SA, мають динаміки з звуковою котушкою 75 мм (тобто 3 дюйма). Чому не має сабвуферів з 4 дюймовою котушкою навіть у дорогих серіях? Ось Парк Аудио теж робить сабвуфери на динаміках B & C SPEAKERS, але в них наприклад сабвуфер NX6118-P з динаміком 4 дюйма. Я думаю, що в компанії FBT кваліфіковані інженери і рішення використовувати 18" динаміки з 3 дюймовою котушкою не випадкове, але чим це пояснити! |
Bankir | 31 Січня 2021, о 19:15 |
Користувач |
Хочу запитати, можливо хтось дасть відповідь, чому більшість 18 сабвуферів від FBT, а це MITUS 118 SA, VERTUS CLA 118 SA, SUBLINE 18 SA, HIMaxX 100 SA, мають динаміки з звуковою котушкою 75 мм (тобто 3 дюйма). Чому не має сабвуферів з 4 дюймовою котушкою навіть у дорогих серіях? Ось Парк Аудио теж робить сабвуфери на динаміках B & C SPEAKERS, але в них наприклад сабвуфер NX6118-P з динаміком 4 дюйма. Я думаю, що в компанії FBT кваліфіковані інженери і рішення використовувати 18" динаміки з 3 дюймовою котушкою не випадкове, але чим це пояс Все дуже просто, серії, що ви назвали не є дорогими... Динамік з 4 катушкою використовується в дорогих серіях: FBT Horizon VHA 118 SA |
Ivan2912 | 1 Лютого 2021, о 21:02 |
Користувач |
Питання чому і чому завжди ставить дитина, І практично ніхто не знає як на це відповісти, А в мого брата мала говорила бо так. І це було дуже смішно. В мене були різні саби від ФБТ і всі старався зрівнювати, ProMaxX 15sa. SubLine 18 sa та HiMaxX 100sa. У них у всіх катушка тройка, В промакса і Хімакса стоять неодими і під кутом, Суб лайн по ходу має ферітовий динамік і вихлоп прямий. Всіх я їх рівняв і Хімакс положив усіх хоча у Хімакса заявлено 900 ват а у Сублайна та промакса 1200, Це все відносно, Все потрібно слухати та в різних залах, А з катушкою четвьоркою у мене був саб FBT MaxX 9sa у 900 ват. Там стоїть динамік на пятнадцять дюйм неодим і з катушкою четвьоркою і ще з якоюсь двойною обмоткою, Чесно кажучи взагалі не сподобався, Таке враження що щось інженери натупили з фільтрами. Ні толчка ні чіткості, В той час у мене думка склалась що цей саб зробили для контробаса, Він дуже низький тай що написали 900 ват то напевно що у піку. Але це тільки моя думка. Нооо, у парі з сабом Montarbo SW-540 він заграв класно. Він дав глубину а Монтарбо чіткість і толчок і прозвучало так нічого, Так що у сабах стоїть катушка тройка це нічого страшного. Люди продумали і на ці наші забави по вуха. Прорсто потрібно правильно вибрати,,,,,,,,,,,,,,Ну звичайно все впирається у кошти. |
1530MC | 10 Лютого 2021, о 19:33 |
Користувач |
Шановний Ivan2912.
FBT Mitus серія одна з тих що має все що треба в тому числі і катушки.
|
Ivan2912 | 10 Лютого 2021, о 21:45 |
Користувач |
Оййй Друже 1530MC, Це що Fbt є дочірною компанією RCF це Ви кльово придумали. Це зовсім дві інші компанії які ж між собою конкорують. А то що Ви зарикомендували RCf 708-й то звичайно все на смак але на відстані декількох метрів вони не грають, і повірте що їх два бракуватиме щоб положити одного FBT HimaxX 100sa. Спокійно любі тести можемо організувати. Якщо з RCF то 905as
|
1530MC | 11 Лютого 2021, о 02:15 |
Користувач |
Друже Ivan2912.
Примітка...
|
Ivan2912 | 12 Лютого 2021, о 19:50 |
Користувач |
Коли Фбт Хімакс Корола чи Кемрі а що тоді Rcf 708 ??? Але то взагалі різниці жодної немає бо людина і так собі купить зовсім інше. І між іншим саб хімакс сотка важить чуть більше 42-х кг, но аж ніяк не 47. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти