Ivan2912 | 10 Травня 2021, о 23:56 |
---|---|
Користувач |
Друже ти придбав тільки перші фірмові колонки а я вже їх повір перемацав ого і поки що зупинився на них бо це хороший варіант. Ціна-якість задовільняє. А то що кому скільки років то просто по дитячому. Я ставив ці колонки і два саби Fbt Hmaxx 100sa то повір що груди запирало і на відстані. Без добрих сабів звичайно що такого качу ніколи не буде. Це ж дванадцятка і то я писав. В них гарно звучить голос і легко співати. Якісні колонки. А то що там пише монітор то на пластикових колонках від Fbt так пише на всіх, І на FBT HimaXx 60a також, Хоча вона має 900ват і по частотам іде від 40 по низах і до 20000, Що мало які топи так мають, Купляй до них як мінімум один саб і тоді відчуєш різницю і потім напишеш. |
Діма Аксюк | 16 Травня 2021, о 22:42 |
Користувач |
Мікрофону мало в ці топи попадає в прямому смислі? Як з цим боротись? Лиш не треба порад ніби скрути музику чи додай ще міку... |
Ivan2912 | 16 Травня 2021, о 23:54 |
Користувач |
Ти товариш маєш реально проблему з настройкою з цими колонками. Повір що там все гаразд по всіх параметрах. Полюбому щось не так підключаєш а можливо проблема у шнурах або пульт. Незнаю. Тобі так ніхто не скаже. Це топові колонки і в них звучить все як має бути. І мікрофони і лаба, все на висоті. А може щось з колонками не так ??? Не можливо це сказати та щей по словах. Приїдь і я тобі продемонструю як вони мають звучати. PS. Привези свої і порівняємо. Думаю що це не проблема у колонках. Потрібно шукати причину. |
Микола | 17 Травня 2021, о 17:34 |
Користувач |
Та шо ви б"єте поклони тим новодєлам - стоять скромні компоненти візьмем навіть потужніші серії
|
Микола | 17 Травня 2021, о 21:37 |
Користувач |
А на рахунок Maxx 4As Мікрофону мало в ці топи попадає ти правий 12HPL76 або HPL64 200-ватний з драйвером DE12( практично піщалка, хоч і не погана) - це є ні про що , тим більше в безсабовому контексті. Хочеш працювати на одних компактних і віднсно легких топах - шукай з якісними дводюймовими драйверами і з робочою частотою хоча б від 1000-1200 Hz .А якісних 12 з глибокими низами хватає , хоча без саба це не дєло.
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти