Анатолiй | 26 Листопада 2012, о 09:31 |
---|---|
Користувач |
1. На работе (музыкальной :-) не есть чеснок, семечки, острые блюда. 2. Съев грецкий орех (бывает в черносливе под сливками) Вы существенно приглушите голос - не такой "звонкий", меньше высоких частот. 3. Восстановить звонкость голосам можно съев даже одну дольку лимона. 4. На работу (музыкальную :-) брать с собой термос с чаем в котором травы, малина и т.д. - чем больше всего полезного намешено, тем лучше. В перерывах между отделениями достаточно по 50-100 гр. такого чая.
|
Олег Гаврилюк ... | 24 Грудня 2012, о 21:10 |
Користувач |
Дуже слушні поради. За негативний вплив соняшнику, горіхів, я давно знав, а от те, що лимон відновлює дзвінкість звучання голосу чую вперше. Дуже дякую за інформацію. |
Романiя Василевська | 18 Січня 2013, о 22:01 |
Користувач |
Вiзьму на замiтку!!Спасибi!!!! |
Ваня шут ... | 6 Лютого 2013, о 00:55 |
Користувач |
А ще краще залимон з'їсти кусочок ківі!! |
Денис Париж | 7 Лютого 2013, о 22:53 |
Користувач |
А я помітив, що дуже позитивний вплив на якість мого вокалу має кросовий біг. Після кросу співається легше і дещо розширюється діапазон. Пояснити це зовсім не складно. |
muzlavka69 | 19 Березня 2013, о 09:31 |
Користувач |
Шановні!!!!!!!!!! Взимку рекомендую маленький термосок з чаєм(стакан кипятка,одна ложка меду та долька лимону) глоток перед тим як співати.Я зараз піля кожної халтури на ніч випиваю чашку чаю з рамашки або з липи.На утро Ви,як соловей.НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ КАТЕГОРИЧНО ТРАЙСІЛС ТА СТРЕПСІЛС.ВОНИ ВБИВАЮТЬ ФЛОРУ ЗАЩИТИ ГОРЛА,ТА ПРИВЯЗУЮТЬ ВАС ДО ЦИХ ПРЕПАРАТІВ.!!!!!!!!!!!!!!Дякую,що прочитаєте та послухаєтесь до поради.Опит вже є!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Сергій | 4 Січня 2014, о 09:56 |
Користувач |
знайшов цікаву інформацію, кому може буде цікаво, то скопіював. посилання тут в матеріалі йдеться про спів, вправи, постановку голосу, прийоми та методи збереження та підтримання голосу і т.д. В загальному цікаво і багато корисного, можливо комусь пригодиться |
SaBmSv | 23 Квітня 2014, о 20:51 |
Користувач |
А советы для екстрим вокала будут? |
marchyk92 | 19 Жовтня 2014, о 12:29 |
Користувач |
кава іконячок провірений спосіб, або тепле пиво!
|
Сергій | 19 Жовтня 2014, о 12:37 |
Користувач |
тепле пиво - так, а кава з коньяком дає хрипотцу в голосі і довго не протягнеш, хіба як варіант за хвилин 15-20 до столу, інакше голос сідає, стає глухим |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти